06 - 143 15 571 info@oostevaar.nl

Bekijk direct de prijzen voor spuitwerk!

Geen zwart plafond is te groot of te klein!

Het zwart spuiten van plafonds doen wij veelal in winkels, bedrijfspanden en kantoren. Het kan hierbij gaan om plafonds van onbehandeld beton (open plafonds), systeemplafonds, steeldeck platen of gestucte plafonds. De zwarte latex die wij gebruiken is van hoge kwaliteit en mooi mat waardoor uw winkel of kantoorpand een sjieke uitstraling krijgt. 

Een zwart plafond is op dit moment de laatste trend. Tegenwoordig spuiten wij dus vaak plafonds zwart met muurverf. Want een zwart plafond oogt erg sjiek! Ook geeft een zwart plafond een industriële uitstraling. Doordat een zwart plafond veelal ‘open’ wordt gelaten, spuiten wij ook leidingen, ventilatiekanelen en elektraleidingen met zwarte latex. Dit kan omdat wij een goede (buiten)kwaliteit zwarte latex gebruiken. 

Ook hebben wij veel ervaring in het latexspuiten van grote oppervlakken met zwarte latex. Hierbij moet u denken aan het latex spuiten van winkel, sportschool, kantoor, restaurant, cafe, bar, discotheek, bedrijfsruimte, sporthal, bedrijfsloods, woonhuis, slager, bakker, kledingwinkel, kantoorpand, sportwinkel, fitnessruimte, sportschool, warenhuis, parkeergarage etc. Hierbij gaat het vaak om zowel de muren als plafonds.

Doordat wij beschikken over de grootste professionele airless spuitmachines kunnen wij elke spuitklus aan. Ook komen wij vooraf altijd vrijblijvend langs om het spuitwerk door te spreken en in te meten. Als één van de weinige spuitbedrijven krijgt u van ons een gedetailleerd meetrapport bij de offerte. Daardoor weet u precies waar u aantoe bent!

Binnen 1 dag een vrijblijvende prijsopgave!

Jaar ervaring in spuitwerk

Uitgevoerde projecten

De zwarte latexverf spuiten wij met een airless latexspuitmachine. Bij het airless latex spuiten brengen wij de zwarte latex onder hoge druk aan. Vaak is dit meer dan 200bar. Wij spuiten de zwarte latex dus onder hoge druk en zonder het toevoegen van extra lucht. De zwarte latex spuiten wij altijd onverdund. Daarnaast spuiten wij overlappend. Dit zorgt voor een mooie, dikke en egaal dekkende verflaag.

Voordat wij kunnen beginnen met het latex spuiten moeten we eerst afplakken. Dit zorgt ervoor dat ramen, kozijnen, deuren en bijv. de keuken niet onder de verf komen. Het afplakken neemt vaak veel tijd in beslag. Soms wel meerdere dagen. Het spuiten van de zwarte latex gaat echter wel snel. Veel sneller dan sauzen. Hierdoor kunnen wij het werk snel opleveren. De tijd dat u uw woning of bedrijfspand niet kunt gebruiken is daardoor maar kort.

latex-spuiten-plafond-zwart-2
latex-spuiten-plafond-zwart-4

Doordat wij de nieuwste machines en technieken gebruiken bent u verzekerd van kwaliteitswerk. Wij gebruiken uitsluitend machines en gereedschappen van het Amerikaanse merk Graco

Door het gebruik van speciale verlengstukken kunnen wij tot 6 meter hoog spuiten zonder gebruik te maken van een steiger of ladder. Dit werk snel en zorgt ervoor dat uw vloer niet beschadigd door het gebruik van klimmateriaal. Door het gebruik van verlengslangen kan de latexspuitmachine vaak buiten de ruimte en op de benedenverdieping blijven. Ook gebruiken wij voorraadtanks van 90 liter zwarte latex voor het airless spuiten van grote oppervlakken. Hiermee kunnen wij 500 m2 zwarte latex spuiten zonder te stoppen!

Wij spuiten de zwarte latex altijd in 2 lagen om uw muren en plafonds goed dekkend en egaal zwart te krijgen. Een egale en streeploze zwarte latexlaag is tenslotte wat u wilt.

Naast de 2 lagen latex spuiten wij indien nodig een hechtprimer. Deze hechtprimer is dekkend en wordt onder hoge druk aangebracht. Nadat deze primer is aangebracht moet deze 4 uur drogen. Veelal wordt het latexspuitwerk verdeeld over meerdere dagen. Het afplakmateriaal laten wij dan meerdere dagen zitten. Zodra de primer voldoende droog is, spuiten wij de 2 lagen zwarte latex.

De zwarte latex die wij spuiten is van zeer goede (buiten)kwaliteit en droogt mooi mat en egaal op. Na het spuiten van de eindlaag latex wordt direct al het afplakmateriaal verwijderd en opgeruimd. Nadat wij al het afval hebben afgevoerd, is uw spuitwerk klaar!

zwart-plafond-the-mixer-apeldoorn
zwart-plafond-the-mixer-apeldoorn

Bekijk wat wij als ervaren laterspuiter nog meer doen!

Waarom spuitwerk door ons laten doen?

Als wij voor u latexspuiten heeft dit veel voordelen!

Als ervaren latexspuiter gebruiken wij de beste latex van Wijzonol en Keim. Ook werken wij met de nieuwste Graco spuitmachines. Dit betekent dat wij alleen werken met goede materialen en moderne machines. Hierdoor worden uw muren en plafonds superstrak!

Lees hier welke voordelen onze werkwijze heeft. Natuurlijk kunt u ook voorbeelden zien van onze projecten. Regelmatig maken wij foto’s en filmpjes van ons spuitwerk!

Bekijk projecten

Wij spuiten zwarte latex voor de laagste prijs per m2!

Doordat wij de zwarte latex groot inkopen kunnen wij voor de laagste prijs per m2 spuiten! Daarnaast is de prijs natuurlijk afhankelijk van het oppervlak. Want hoe groter het oppervlak wat wij met zwarte latex moeten spuiten, hoe voordeliger de prijs.

Wij gebruiken de beste zwarte latex!

De zwarte latex die wij gebruiken is van goed kwaliteit. Dit betekent dat de latex zowel binnen- als buiten gebruik kan worden. Door de hoge kwaliteit van deze zwarte latex is het spuitwerk erg duurzaam.

Wij spuiten altijd 2 lagen zwarte latex!

Wij spuiten altijd 2 lagen zwarte muurverf om uw muren en plafonds goed dekkend en egaal zwart te krijgen. Hierdoor krijgt u een mooie-, dikke en egale zwarte muurverflaag. Ook is de latex die wij gebruiken mooi mat. Dit zorgt voor een sjieke uitstraling!

Zwart latexspuiten is voordeliger dan rollen

Het zwart spuiten van muren en plafonds gaat veel sneller dan rollen. Dit heeft veel voordelen. Ten eerste werkt onze latexspuiter altijd nat-in-nat. Dit voorkomt banen en strepen. Ten tweede is het latexspuiten veel voordeliger dan sauzen omdat het snel gaat. Daarbij is het zwart schilderen van leidingen en ventilatiekanalen niet te doen. Meespuiten van ventilatiekanelen en elektraleidingen is daarentegen geen enkel probleem.

Wij kunnen zwart latexspuiten op elke ondergrond

Naast het zwart spuiten van gladde muren en plafonds spuiten wij ook structuurachtige ondergronden met zwarte latex. Denk hierbij bijvoorbeeld aan spack, spachtelputz, beton en behang. Door dit alles is het muurverfspuiten breed toepasbaar.

Als wij latexspuiten heeft u veel voordelen

Het latex spuiten van muren en plafonds heeft veel voordelen. De voordelen zijn:

  • Egaal, dus geen banen en strepen
  • Hoge laagdikte
  • Voordelig en goedkoop
  • Snel klaar
  • Alle kleuren mogelijk
  • Weinig rommel

Naast zwart spuiten wij alle kleuren

De latex die wij spuiten kunnen wij in elke kleur laten mengen. Ook in kleuren van andere verfmerken. En zelfs in de kleuren van de bekende bouwmarkten zoals Gamma en Praxis. Wij gebruiken uitsluitend Wijzonol latex van schrobklasse 1. 

Wij spuiten ook minerale muurverf van Keim

Zowel binnen als buiten spuiten wij muren en plafonds met minerale latex. Dit is latex van het merk Keim. Deze minerale verf hecht door een chemische reactie met de ondergrond. Afbladderen of onthechting is bij deze minerale muurverf niet mogelijk.

Airless verfspuit ervaringen

5-star-review-latex-spuiten

Vantevoren een duidelijke offerte ontvangen met een eerlijke prijs. De wanden zijn strak gestuucd en hierna met latex gespoten. Het pleister is gespoten waardoor er snel doorgewerkt kan worden omdat de droogtijden korter zijn dan als er traditioneel gestuct wordt. Ook is het resultaat nog gladdere muren. Mario is een perfectionist, heeft nog wat extra beschadigingen gerepareerd die zichtbaar werden toen het huis leeggehaald was. Er wordt netjes gewerkt en alles na afloop keurig opgeruimd. Helaas hebben we vertraging met het inbouwen van een openhaard waardoor er later nog wat afgestuucd moet worden waarvoor Mario terugkomt. Al met al dus zeer tevreden.

Vanessa Aarts

5-star-review-latex-spuiten

Prima, helemaal aan te raden, betrouwbaar, mooi resultaat.

Max Ritt

5-star-review-latex-spuiten

Mario heeft ons volledige huis aangepakt. Hij communiceert betreft de werkafspraken en voortgang helder. Het werk ziet er zeer strak uit en daarboven op is de prijs zeer competitief. Ik raad Mario ten zeerste aan!

Viktoriya de Sterke

Wilt u ook mooi- en strak spuitwerk?

Ontvang vandaag nog onze vrijblijvende offerte!

OOSTEVAAR SPUITWERKEN

WORMERWEG 4G
1311 XB ALMERE

TELEFOON: 06 - 143 15 571
EMAIL: INFO@OOSTEVAAR.NL

KVK NUMMER: 68714882
BTW NUMMER: NL001597512B96

Onze verfspuit partners