06 - 143 15 571 info@oostevaar.nl

Latex spuiten v.a. €3,25 p/m²

Vraag direct een online offerte aan!

Glad pleisterwerk v.a. €12,50 p/m²

Wanden en plafonds glad en spuitklaar!

Home | De voordelen van onze werkwijze

De voordelen van onze werkwijze

door | 12 sep 2018

Een mooi gestuct, geschilderd en goed onderhouden huis is een lust voor het oog en is waarschijnlijk uw kostbaarste bezit. Waarom zou u dan het risico lopen dat uw stucwerk of schilderwerk verkeerd wordt aangebracht of zelfs na enkele maanden al begint af te bladderen? Als u met ons in zee gaat bent u verzekerd van vakwerk, een uitstekende service en een uitgebreide garantie. Lees welke voordelen u nog meer heeft!

Gratis bezichtiging vooraf

Wanneer u besluit het werk door Oostevaar Schilderwerken en Afbouw te laten uitvoeren volgt een bezichtiging. De bezichtiging voor u vrijblijvend en kosteloos.

Duidelijke offerte

Na de bezichtiging ontvangt u binnen 12 uur de offerte. Niet alleen is de offerte duidelijk van opzet maar ook zijn alle afspraken in de offerte genoemd.

Snel klaar en 100% tevredenheidsgarantie

Uw stukadoorswerk of schilderwerk wordt zo snel mogelijk uitgevoerd. Nadat de klus klaar is en zodra u voor 100% tevreden bent, dan nemen wij al het afval mee.

Kennis en ervaring

Door een ervaren vakman in te schakelen krijgt u het mooiste resultaat. Omdat wij beschikken over de juiste kennis en ervaring wordt uw woning tot in de perfectie afgewerkt.

Prijs en kwaliteit

Omdat wij vaste tarieven hanteren weet u waar u aan toe bent. Hierdoor komt u achteraf niet voor onverwachte kosten te staan. U bent verzekerd van de beste kwaliteit tegen de laagste prijs.

Garantie

Natuurlijk krijgt u garantie op het stukadoors- en schilderwerk. Indien het werk binnen de garantietermijn gebreken vertoont, dan herstellen wij dit natuurlijk.

Contact

Natuurlijk zijn wij altijd bereid om te vertellen wat wij voor u kunnen betekenen. Wilt u meer informatie of wilt u advies voor uw schilder- of stucopdracht? Neem dan gerust contact met ons op! Want de stukadoors en schilders van Oostevaar Schilderwerken en Afbouw altijd voor u klaar!

Dit zijn de premium merken waar wij mee werken

Latex spuiten met Graco airless spuitmachines
Afplakken voor latex spuiten met Kip afplakmaterialen
Latex spuiten met Sigma coatings
Bij het latex spuiten gebruiken wij ProGold non-paint artikelen
Latex spuiten met SPS coatings
Latex spuiten met Sigma Paintr
Latex spuiten met verfgroothandel ProCoatings
Latex spuiten met Bouwmaat bouwmaterialen
Latex spuiten met Nieuwbouw in Almere
Latex spuiten met Wijzonol coatings