06 - 143 15 571 info@oostevaar.nl

Latex spuiten vanaf €3,25 p/m²

Voor egale wanden en plafonds!

Glad pleiserwerk v.a. €12,50 p/m²

Wanden en plafonds glad en spuitklaar!

Pleisteren en latex spuiten v.a. €17,50 p/m²

Glad pleisteren en latex spuiten van wanden en plafonds!
Home | Meer over onze tarieven

Meer over onze tarieven

door | 12 sep 2018

Bent u benieuwd naar onze tarieven voor het latexspuiten van wanden en plafonds? Of misschien wilt u weten hoeveel het spuiten van ramen en deuren kost? Doordat wij dagelijks spuitwerk uitvoeren hanteren wij veelal standaard tarieven. Hierdoor weet u vooraf al waar u aan toe bent!

Wij bieden voordelige prijzen

Door onze brede kennis en en ervaring op het gebied van spuitwerken bij u bij ons altijd voordeliger uit! Dit laat zich niet alleen in geld uitdrukken maar ook in kwaliteit en jaren lang woonplezier! Voor vrijwel iedere opdracht hebben wij een passende- en voordelige oplossing. Bekijk hier onze tarieven voor:

Latex spuiten
Glad pleisterwerk
Stucen

Lak spuiten
Schadeherstel (rook-, roet- , nicotine- en waterschade)
Afbouw

Alle getoonde prijzen zijn exclusief btw. Bent u particulier en is uw woning ouder dan 2 jaar dan berekenen wij 9% btw op het stukadoren, schilderen en spuiten van de woning. Indien u als particulier een woning heeft jonger dan 2 jaar dan berekenen wij 21% btw op deze werkzaamheden. Ook geldt het 21% btw tarief voor afbouwwerk zoals het leggen van laminaat. Voor zakelijke klanten geldt altijd het 21% btw tarief op alle werkzaamheden. Wilt u precies weten waar u aan toen bent? Maak dan een afspraak en ontvang een offerte. Op onze offertes wordt altijd het juiste btw tarief vermeld.

Nu eenvoudig pinnen bij oplevering

Vanaf nu kunt u ook betalen per pin. Wij accepteren betaalpassen van alle grote banken en creditcardmaatschappijen plus betalingen via Apple Pay en Google Pay. 

Tarieven latex spuiten

Zoals u zult opmerken is de uiteindelijke prijs voor spuitwerk afhankelijk van de grootte van het oppervlak. Hoe groter het oppervlak wat wij moeten spuiten, hoe voordeliger de prijs. Daarnaast zorgt het afkitten van de hoeken voor een geringe meerprijs en wordt de uiteindelijke prijs bepaald door de hoeveelheid ramen, deuren en vloeren die wij moeten afplakken en afdekken. Naast de all-in pakketten hebben wij ook een erg voordelig doe-het-zelf pakket. Hierbij doet u zelf de voorbereidingen en wij het spuitwerk. Voordelig, snel en superstrak!

Wat kost het latex spuiten van muren en plafonds?

Het afkitten van de hoeken

Wanneer nieuw stucwerk is aangebracht worden de hoeken tussen de wanden en plafonds ingesneden. Dit voorkomt het scheuren van het stucwerk na het drogen. Voordat wij nieuw stucwerk kunnen spuiten moeten de hoeken altijd worden afgekit. Dit doen wij minimaal één dag voor het latex spuiten omdat de kit moet drogen.

Niet alleen bij nieuw stucwerk maar ook bij bestaand stucwerk kunnen scheurtjes en barsten ontstaan. Ook deze scheurtjes werken wij weg voordat er wordt gespoten. Hierbij kunt u kiezen tussen een standaard acrylaat kit en een speciale anti-crack acrylaatkit. Doordat de speciale anti-crack acrylaatkit het ontstaan van kleine barstjes in de latex tegengaat geeft het gebruik van deze kit het beste resultaat.

Omdat de tarieven voor het afkitten worden berekend aan de hand van het aantal strekkende meters vermelden wij het afkitten apart op de offerte. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Wat kost het afkitten van de hoeken?

Het afplakken en afdekken

Ook voor het afplakken van ramen, deuren en de vloer hanteren wij standaard tarieven. Wanneer wij alleen wanden en plafonds spuiten dan wordt de vloer afgeplakt met speciaal afplakpapier. Dit afplakpapier biedt in de meeste gevallen voldoende bescherming. Zodra wij echter meerwerk voor u uitvoeren zoals bijvoorbeeld het stukadoren van wanden en plafonds dan is het raadzaam om de vloer af te plakken met stucloper. Doordat stucloper voorzien is van een plastic laagje, is stucloper waterdicht. Daarnaast is de stucloper bestand tegen zware belasting en kan het lange tijd blijven liggen.

Verder wordt het afplakken van de ramen en deuren door ons gedaan met plastic folie. Doordat deze speciale folie statisch geladen is kleeft de folie goed aan ramen en deuren. Daarbij worden de randen langs de wanden en plafonds afgeplakt met maskeerpapier. Hierdoor worden afgeplakte delen optimaal beschermd tijdens het spuiten.

Wat kost het afplakken van de ramen, deuren en de vloer?

De tarieven voor glad pleisterwerk

Hier vind u de tarieven voor het glad pleisteren van wanden en plafonds. Dit doen wij door middel van het spuiten van een kant-en-klare pleister. Wanneer wij de pleister spuiten en daarna ook de latex voor u mogen spuiten, kunnen wij u een aantrekkelijke combinatiekorting aanbieden. Dit omdat veel werkzaamheden, zoals afplakken elkaar overlappen en één en dezelfde machine gebruikt wordt voor zowel het spuiten van de pleister als het spuiten van de latex.

Wat kost glad pleisterwerk?

De tarieven voor stucwerk

Wilt u door ons stucwerk van gips laten aanbrengen? Bekijk hieronder onze tarieven voor het stukadoren van wanden en plafonds. Wel is het handig om te weten dat er prijsverschil is tussen het stukadoren van wanden en plafonds. Dit komt doordat een wand eenvoudiger te stucen is dan een plafond. Omdat onze stukadoors bij het stucen van een plafond boven hun macht werken, kost dit meer tijd dan het stucen van een wand. Vandaar dat de prijs iets hoger ligt. Deze prijsverhoging geldt ook voor de lastig bereikbare plekken. 

Wat kost het stucen van wanden en plafonds?

De tarieven voor het lak spuiten van ramen en deuren

Vanzelfsprekend spuiten wij ook houtwerk met lak. Doordat het spuiten van houtwerk veel sneller gaat dan schilderen met een roller of kwast is dit ook veel voordeliger. Daarnaast is het resultaat strakker doordat het oppervlak mooi egaal wordt zonder strepen. Verder gebruiken wij binnenshuis altijd watergedragen lak voor spuitwerk. De voordelen van het spuiten van houtwerk met een watergedragen lak zijn:

Hoge laagdikte
Perfecte vloeing
Kras- en slijtvast
Bestand tegen vet van o.a. de huid
Verkleurd en vergeelt niet
Zowel zijdeglans als hoogglans is mogelijk

Voordat wij houtwerk kunnen spuiten moet het houtwerk voorbereid worden. Ten eerste moet het houtwerk ontvet en goed geschuurd worden. Ten tweede worden oneffenheden gerepareerd met plamuur. Tot slot wordt er weer geschuurd totdat het oppervlak helemaal glad is. Vervolgens wordt het houtwerk eerst gespoten met een grondverf. Wanneer deze grondverf droog is wordt de uiteindelijke laklaag gespoten. Hierdoor krijgt uw houtwerk een superstrakke uitstraling!

Doordat er grote verschillen zijn in de voorbehandeling, zijn onderstaande prijzen slechts richtprijzen. Een exacte offerte kunnen wij alleen uitbrengen na een bezichtiging van het werk.

Wat kost het spuiten van ramen en deuren?

De tarieven voor het spuiten van trappen en houtwerk

Naast ramen, deuren en kozijnen, spuiten wij ook trappen met watergedragen lak. Het spuiten van trappen is ideaal omdat er een hoge laagdikte lak wordt aangebracht. Ook droogt de lak enorm snel. Daarbij zijn lastige onderdelen zoals traphekken erg goed en eenvoudig te spuiten. De lak die wij gebruiken voor het spuiten van trappen is slijt- en krasvast, niet vergelend en huidvet bestendig.

Wat kost het spuiten van trappen en houtwerk?

De tarieven voor schadeherstel

Omdat het herstellen van water, roet en nicotineschade specialistisch werk is, is het niet mogelijk om standaard prijzen te hanteren. Ook is het niet mogelijk om een prijsopgave te doen op afstand. Graag komen wij bij u langs om de schade aan uw plafonds en wanden te beoordelen. Hierna ontvangt u van ons een offerte op maat. Dus specifiek voor uw situatie. Wel vind u hieronder de richtprijzen voor het herstellen van schade aan wanden en plafonds veroorzaakt door water, roet en nicotine.

Wat kost het herstellen van water-, roet en nicotineschade?

De tarieven voor afbouwwerk

Vanwege de veelzijdigheid van het afbouwen is het niet mogelijk om voor alle werkzaamheden standaard tarieven te hanteren. Daarom ontvangt u van ons altijd een offerte voor de afbouwwerkzaamheden nadat wij het werk bekeken en doorgesproken hebben. Slechts voor enkele klussen zoals bijvoorbeeld voor het leggen van laminaat kunnen  wij standaard tarieven hanteren. Deze tarieven vind u hieronder.

Wat kost het leggen van laminaat?

Contact

Natuurlijk zijn wij altijd bereid om te vertellen wat wij voor u kunnen betekenen. Wilt u meer informatie of wilt u advies voor uw schilder- of stucopdracht? Neem dan gerust contact met ons op! Want de stukadoors en schilders van Oostevaar Schilderwerken en Afbouw altijd voor u klaar!

Dit zijn de premium merken waar wij mee werken

Latex spuiten met Graco airless spuitmachines
Afplakken voor latex spuiten met Kip afplakmaterialen
Latex spuiten met Sigma coatings
Bij het latex spuiten gebruiken wij ProGold non-paint artikelen
Latex spuiten met SPS coatings
Latex spuiten met Sigma Paintr
Latex spuiten met verfgroothandel ProCoatings
Latex spuiten met Bouwmaat bouwmaterialen
Latex spuiten met Nieuwbouw in Almere
Latex spuiten met Wijzonol coatings