06 - 143 15 571 info@oostevaar.nl

Schadeherstel v.a. 14,50 p/m²

Vraag direct een online offerte aan!

Home | Schade herstellen water, roet en nicotine

Schade herstellen water, roet en nicotine

door | 29 dec 2018

Heeft u schade en wilt u dit laten herstellen? Wij hebben veel ervaring in het herstellen van waterschade, roetschade en nicotineschade! En zowel voor schadeherstel als voor schilder- en stukadoorswerk kunt u bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd in spuitwerken zoals het spuiten van gips, pleister, latex en lak. Dus wilt u schade hersteld hebben voor een scherpe prijs? Dan helpen wij u graag! En natuurlijk geven wij garantie op ons werk!

Schade herstel

Het herstellen van nicotine, roet en watervlekken is specialistisch werk. Vaak wordt de schade ook vergoed door uw verzekeringsmaatschappij. Daarom ontvangt u van Oostevaar Schilderwerken en Afbouw altijd een gedetaillieerde offerte welke door verzekeringsmaatschappijen wordt geaccepteerd. Voor het herstellen van schade aan wanden en plafonds maakt Oostevaar Schilderwerken en Afbouw uitsluitend gebruikt van Sigma Coatings. Door het gebruik van goede materialen en door onze ruime ervaring in schadeherstel kunnen wij uw schade professioneel, snel en voordelig verhelpen!

schade wand plafond
roet doorslag schoorsteen

Schade door roet

Roetschade op wanden en plafonds kan komen door een slecht trekkende schoorsteen, door een lekkend schoorsteenkanaal en zelfs door brand. Ook komen wij vaak roetdoorslag tegen in nieuw stucwerk na bijvoorbeeld het verwijderen van een schoorsteelkanaal. Doordat roetaanslag overschilderen met een gewone latex niet helpt, is een speciale aanpak vereist. Hierbij wordt de roetaanslag door ons voorbehandeld met een speciale isolerende primer. Nadat wij één of meerdere lagen van deze primer hebben aangebracht, kan het oppervlak afgwerkt worden met elke normale muurverf. Door deze aanpak zijn de roetvlekken voorgoed verdwenen en kunt u wand of plafond later weer overschilderen met elke normale latex.

Schade door nicotine

Nicotine is één van de hardnekkigste vervuilingen die wij tegenkomen. Daarbij ruikt de aanslag vaak ook naar sigaretten. Doordat nicotine oplost in water is de behandeling van nicotinevervuiling erg lastig. Tijdens het aanbrengen isolerende verf wil de nicotine immers oplossen en mengen in de verf. Afhankelijk van de ernst van de nicotinevervuiling is een speciale aanpak vereist. Doordat wij veel ervaring hebben in het herstellen van nicotine-aanslag hebben wij een eigen herselmethode ontwikkeld. Graag komen wij bij u langs om uw wanden en plafonds te bekijken zodat wij een behandelplan kunnen maken specifiek voor uw situatie.

nicotine schade plafond
waterschade en waterkringen plafond

Schade door water

Waterlekkage veroorzaakt ernstige schade aan plafonds en wanden. Doordat waterkringen erg hardnekkig zijn is simpelweg overschilderen of opnieuw spuiten met latex niet mogelijk. Nadat de waterlekkage verholpen is, en de wanden of plafonds goed droog zijn, kunnen wij beginnen met de herstelwerkzaamheden. Nadat eventuele schade aan het stucwerk gerepareerd is kunnen wij beginnen met het schilderwerk. Om de waterkringen weg te krijgen wordt een vlekisolerende coating gebruikt. Natuurlijk kunnen wij deze coating ook spuiten. Afhankelijk van de ernst van de schade worden één of meerdere lagen vlekisolerende coating aangebracht. Door de isolerende werking van de coating komen de waterkringen niet meer terug. De isolerende coating kan vervolgens afgewerkt worden met een normale laag latex. Op deze manier worden uw wanden of plafonds weer strak en egaal van kleur.

Welke verf gebruiken wij voor het herstellen van schade aan wanden en plafonds?

Voor het herstellen van water-, roet-, nicotinevlekken en andere aanslag op wanden en plafonds gebruiken wij uitsluitend Sigma producten. Door de hoge kwaliteit van deze producten wordt hiermee het beste resultaat verkregen. En dat betekent dat vlekken en verontreinigen voorgoed door ons weggewerkt worden. 

Sigma StainAway is de nieuwste innovatie van Sigma. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit product sterker dan vlekken! Het product isoleert vocht-, roet-, nicotinevlekken en zorgt dat deze niet meer terugkomen. Dit is mogelijk dankzij de Stain Blocking Technology.

Heeft u dus vlekken op de muur? Dan kunnen wij die door het gebruik van deze verf voorgoed verwijderen! Door het gebruik van deze unieke verf isoleren wij de vlek, waardoor het niet meer mogelijk is dat de vlek door de muur trekt. Hierdoor kunt u weer jarenlang genieten van vlekvrije wanden en plafonds.

De Sigma producten waar wij mee werken voor schadeherstel!

Sigma Stainaway primer

Sigma Stainaway primer

Deze primer gebruiken wij voor het isoleren van nicotine-, rook- en roetaanslag, waterkringen en koffie- en theevlekken. De primer kan gebruikt worden op beton, stucwerk, schuurwerk, gipsplaten, bestaande muurverflagen en structuurpleisters.

Lees meer
Sigma Wallprim

Sigma Wallprim primer

Deze Wallprimer wordt door ons gebruikt op wanden en plafonds waar baanvorming en glansbontheid is ontstaan. Baanvorming komen wij bijvoorbeeld vaak tegen wanneer klanten zelf het plafond hebben gerold met een muurverf van de bouwmarkt.


Lees meer
Sigma Stainaway matt

Sigma Stainaway matt

Na het aanbrengen van een laag Sigma Stainaway primer, brengen wij de uiteindelijke deklaag aan. Hiervoor wordt Sigma Stainaway mat gebruikt. Zowel de primer als de eindlaag zijn allebei op basis van Sigma’s zogenaamde Stain Blocking Technology.


Lees meer

De tarieven voor schadeherstel

In geval van schadeherstel geven wij altijd vooraf advies op locatie. Door onze brede expertise op het gebied van schadeherstel kunnen wij u precies vertellen welke methode geschikt is om uw schade vakkundig te herstellen! Voor vrijwel iedere schadeherstelopdracht hebben wij een passende en voordelige oplossing. Bekijk hieronder onze richtprijzen voor het herstellen van schades aan plafonds en wanden.

Wat kost het herstellen van water-, roet en nicotineschade?

Wilt u ook mooi spuitwerk?

Wilt u ook mooi en hoogwaardig spuitwerk? Vraag dan snel en eenvoudig een online offerte aan voor uw spuitwerk. Hiervoor kunt u ons standaard offerteformulier invullen. Tijdens het invullen doorloopt u een aantal eenvoudige stappen. Nadat u het ingevulde formulier heeft verstuurd ontvangt u binnen 12 uur onze geheel vrijblijvende offerte. Profiteer snel van onze scherpe tarieven!

Reviews van onze klanten 

Een prettig persoon welke met je mee denkt in oplossingen en z'n afspraken na komt. Zeker een aanrader.

5,0

Udo uit Schagen

Mario heeft in onze jaren 30 woning de muren gepleisterd en gespoten met latex. Het werk ziet er super strak uit, de muren lijken weer als nieuw. Daarnaast is Mario een aardige vent en duidelijk in de communicatie. Laat je echter eerst goed door hem adviseren voor het beste resultaat. Ik kan Oostevaar Schilderwerken aan iedereen aanbevelen.

5,0

Scott Venneker uit Haarlem

Deze klant heeft alleen een beoordeling gegeven.

5,0

Etienne Minnaard uit Krommenie

Goede prijs, goede kwaliteit verf, snel beschikbaar, en een strak resultaat!

5,0

Niels Veraart uit Amsterdam

Mooi en strak pleister- en spuitwerk. We zijn er erg blij mee.

5,0

Martha Dermout uit Lelystad

De woonkamer is enorm opgeknapt en het werk is zeer vlot en snel uitgevoerd en op tijd opgeleverd. Ondanks een heel strak schema konden wij probleemloos op tijd verhuizen. Perfect!

5,0

Martin Por uit Almere

Contact

Natuurlijk zijn wij altijd bereid om te vertellen wat wij voor u kunnen betekenen. Wilt u meer informatie of wilt u advies voor uw schilder- of stucopdracht? Neem dan gerust contact met ons op! Want de stukadoors en schilders van Oostevaar Schilderwerken en Afbouw altijd voor u klaar!

Dit zijn de premium merken waar wij mee werken

Latex spuiten met Graco airless spuitmachines
Afplakken voor latex spuiten met Kip afplakmaterialen
Latex spuiten met Sigma coatings
Bij het latex spuiten gebruiken wij ProGold non-paint artikelen
Latex spuiten met SPS coatings
Latex spuiten met Sigma Paintr
Latex spuiten met verfgroothandel ProCoatings
Latex spuiten met Bouwmaat bouwmaterialen
Latex spuiten met Nieuwbouw in Almere
Latex spuiten met Wijzonol coatings