06 - 143 15 571 info@oostevaar.nl

Voor het latex spuiten, pleister spuiten en lak spuiten worden wij beoordeeld met 5 sterren op Google. Daarnaast worden wij ook gewaardeerd met 5 sterren op Werkspot

door | sep 21, 2018

laatste update: mei 20, 2020 @ 11:52

U bent hier:

Beoordeeld met 5 sterren!

Lees wat andere klanten van ons vinden!

Doordat wij kwaliteit leveren wordt ons werk gewaardeerd! Hierdoor wordt Oostevaar Spuitwerken beoordeeld met 5 sterren op Google. Daarnaast worden wij ook beoordeeld op Werkspot! Lees de reviews van Oostevaar Schilderwerken en Afbouw op Werkspot.nl.

Door de beoordelingen kunnen wij onze service constant verbeteren. Daarnaast krijgen nieuwe klanten een goed beeld van ons bedrijf. Ook benieuwd? Lees dan hieronder de reacties van onze klanten!

Lees hier alle reviews!

Mario heeft bij ons het plafond en de wanden gespoten en het ziet er echt super strak uit! Het is echt een vakman met passie voor zijn werk!

5,0

Ronald Burgsteeden uit Barneveld

Een prettig persoon welke met je mee denkt in oplossingen en z’n afspraken na komt. Zeker een aanrader.

5,0

Udo Delwig uit Schagen

Goede prijs, goede kwaliteit verf, snel beschikbaar, en een strak resultaat!

5,0

Niels Veraart uit Amsterdam

Via internet bij Oostevaar terechtgekomen. Na het zien van de website en de positieve reacties een offerte aangevraagd. Mario heeft hier snel op geantwoord. Toen wij akkoord gingen met de offerte kon hij dezelfde week nog het stucwerk voor ons regelen. Mario werkt snel en professioneel. Het resultaat is twee mooi gestucte wanden. Erg tevreden met het geleverde werk. En dat ook nog eens voor een nette prijs.

5,0

Johannes van Dijk uit Nijkerk

Goede service en perfect eindresultaat. Prettige en snelle communicatie.

5,0

Diana Bakker uit Almere

De woonkamer is enorm opgeknapt en het werk is zeer vlot en snel uitgevoerd en op tijd opgeleverd. Ondanks een heel strak schema konden wij probleemloos op tijd verhuizen. Perfect!

5,0

Martin Por uit Almere

Kan niet anders zeggen dan perfect, goeie service, altijd even een app’je aan het einde van de dag over de vorderingen. Zelfs nazorg vanwege verkeerd gekozen kleur, perfect! Aanrader!

5,0

Dennis Versteeg uit Almere

Ik kan Mario en zijn werk zeker aanbevelen! We hebben in December 2018 stucwerk en spuitwerk laten uitvoeren in ons appartement. Mario was professioneel en attent gedurende de hele klus. Hij heeft alles duidelijk uitgelegd en heeft al onze vragen beantwoord. De klus is snel en efficient uitgevoerd. Het resultaat mag er zijn!

5,0

Klarissa van der Zon uit Amsterdam

Degelijk en netjes schilderwerk. Aandacht voor details. Vriendelijke schilder. Alles wordt netjes opgeruimd. Goede adviezen en voorlichting en een scherpe prijs.

4,0

Dirk Been uit Aalsmeer

Er werd bijzonder goed en nauwkeurig gewerkt door een heel fijn schildersbedrijf! Betrokken, vriendelijk en erg vakkundig.

4,0

Tineke van Diepen uit Almere

Deze klant heeft alleen een beoordeling gegeven.

5,0

Etienne Minnaard uit Krommenie

Fijn contact vanaf het eerste moment! Mario kwam snel met een offerte, daarna afplakken, schuren en ivm droogtijd stucwerk in overleg later sprayen ingepland. Denkt ook goed mee, kwam met tip voor isolerende verf ivm roetschade. We wilden schilderwerk netjes en snel gedaan hebben ivm zwangerschap. Blij dat we het hebben uitbesteed aan Mario! Het ziet er echt top uit, zeker een aanrader. Betrouwbare vakman die werkt met goede materialen.

5,0

Carlijn Aalbregtse uit Zeist

Prima kwaliteit voor weinig geld. We hadden een klein budget afgesproken en Mario heeft binnen dat budget prima werk afgeleverd.
Goede afspraken gemaakt, en prima binnen de tijd alles netjes opgeleverd. Wij zijn helemaal tevreden met het eindresultaat.

4,5

Ronald Schreuder uit Amsterdam

Ik vind het belangrijk dat mensen net zo in mijn huis werken als ze bij zichzelf zouden doen. Niet automatisch, maar met zorg en passie voor hun werk.

4,0

Anoushka Oratti uit Almere

Prima communicatie, steeds op tijd en volgens afspraak. Ziet er prachtig uit!.

4,5

Ron Jansen uit Amsterdam

Je weet waar je aan toe bent dankzij heldere afspraken, controle van de werkzaamheden en het vertrouwen in de schilders, zelfs als je weg bent.

4,5

Daphne Fesken uit Soest

Zeer tevreden met het geleverde resultaat. Informeert meermaals over de planning, werkt snel en netjes.

4,0

Monique van Vieren uit Almere

Afspraak is afspraak. Werkt zeer netjes en levert geen half werk. Schakelt zo nodig snel een timmerman in voor herstelwerk, zodat het schilderwerk binnen de afgesproken termijn afgerond kan worden.

4,0

Henk Drieberg uit Amsterdam

Kundige en rustige schilder die binnen de afspraken en tijd het werk heeft uitgevoerd.

5,0

Arjan Groen uit Almere

Mooi en strak pleister- en spuitwerk. We zijn er erg blij mee.

5,0

Martha Dermout uit Lelystad

Na contact kwam hij langs om de klus door te spreken en hadden we binnen een dag een offerte. We hebben de wanden (in 2 kleuren) en plafond laten spuiten. Mario is een prima vakman, houdt van vroeg beginnen, werkt heel netjes en communiceert veel oa over het verloop van de klus. Hij heeft kwaliteit gereedschap en gebruikt een goede kwaliteit verf. Op zijn advies hebben de hoeken laten kitten , dit geeft een mooi resultaat en het afplakken hebben we hem ook allemaal laten doen, ik raad ook aan dit niet zelf te doen. Na afloop heeft hij alles netjes opgeruimd en meegenomen. Is naar 3 weken nog langs geweest om een plekje, door mijn schuld, nog bij te werken. Zal hem zeker weer benaderen als ik de bovenverdieping ga doen.

5,0

Cees van der Haagen uit Huizen

Goedemorgen Mario,
We waren gister even in het huis en ik moet zeggen het ziet er heel mooi en strak uit, mijn complimenten

4,5

Silke Kranz uit Amsterdam

Mario is een zeer vakkundige en goede schilder die voor elk probleem een oplossing weet. Hij is zeer toegankelijk en makkelijk in communicatie en is tot nu toe altijd zijn afspraken na gekomen. Hij heeft herstel-werkzaamheden bij ons uitgevoerd, naar alle tevredenheid. Zeker voor herhaling vatbaar.

5,0

Lillian Wanders uit Laren

In één woord top ?

5,0

Renee Dermout uit Lelystad

Goed advies gekregen van het schildersbedrijf, uitvoering precies en vakkundig gedaan door aardige schilder, ben helemaal tevreden met het eindresultaat.

5,0

Ria Schutten uit Lelystad

Zowel aanvraag als uitvoering van de schilderwerkzaamheden verliepen erg snel, deskundig en voorspoedig.

4,0

Jacco van Zwieten uit Almere

Het gemak van de aanvraag, de uitvoering en het eindresultaat van de schilder zijn voor ons een 10 waard.

5,0

Marja Portier uit Lelystad

Zeer solide gewerkt en netjes opgeleverd. Zijn er erg blij mee.

4,5

Jan Vermeulen uit Almere

Wij willen ook uw review!

Ook uw mening telt!

Hebben wij werk voor u uitgevoerd? Vanzelfsprekend willen wij dan ook graag dat u ons beoordeeld. Door deze reviews kunnen wij onze service constant verbeteren. Daarnaast krijgen nieuwe klanten door het lezen van reviews een goed beeld van ons bedrijf. Dus beoordeel ons en stuur uw bericht via het contactformulier naar ons toe. Na beoordeling van uw reactie wordt de reactie op de website geplaatst.

Onze verfspuit partners