06 - 143 15 571 info@oostevaar.nl

Deze bungalow in Heemskerk hebben wij gespoten met onze superieure kwaliteit muurverf. Deze minerale muurverf is helder wit en ultradekkend. Ook is de muurverf van schrobklasse 1. Doordat de muurverf van zo’n hoge kwaliteit is kunnen wij nieuw stucwerk in één laag spuiten.

De projectdetails:

  • Afplakken van alle ramen, deuren en kozijnen.
  • Reinigen en afkitten van alle hoeken.
  • Spuiten van muren en plafonds in 100% wit.
  • Opruimen en afvoeren afval.

Natuurlijk kunt u op ons youtube-kanaal bekijken hoe mooi en snel het spuiten van minerale muurverf gaat. Zoals u kunt zien is de kwaliteit extreem hoog. Ook is goed te zien dat deze muurverf ultradekkend is.

premium-kwaliteit-muurverf-spuiten-3
premium-kwaliteit-muurverf-spuiten-2
premium-kwaliteit-muurverf-spuiten-1

Natuurlijk zijn eerst alle hoeken afgekit. Hiervoor gebruiken wij een overspuitbare acrylaatkit. Deze acrylaatkit is sneldrogend. Hierdoor kan dezelfde dag ook gestart worden met het afplakken. Hierbij worden alle ramen, deuren en kozijnen afgeplakt met folie.

Op de tweede werkdag zijn de muren en plafonds gespoten. Onze minerale muurverf is ultradekkend. Hierdoor is één laag spuiten op nieuw stucwerk voldoende. Natuurlijk komt direct na het spuiten de chemische verbinding op gang. Daardoor is de hechting 100%. Dit is bij latexverf vaak wel anders.

Ook wordt direct na het spuiten al het afplakmateriaal verwijdered en opgeruimd. Omdat de superieure kwaliteit muurverf snel droogt en niet stinkt kunt u snel verder met verbouwen of verhuizen.

Onze verfspuit partners