06 - 143 15 571 info@oostevaar.nl

In een nieuw kantoorpand in Bemmel mochten wij het steeldeckplafond zwart spuiten. Hiervoor hebben wij een mooie zwart latex gebruikt. Deze latex is van goede kwaliteit. Hierdoor droogt de muurverf mooi mat op. Hierdoor krijgt het plafond een sjieke en industriële uitstraling. In een ander deel van het pand is tevens het kale betonplafond zwart gespoten.

De projectdetails:

  • Afplakken van de muren, trap, ramen en kozijnen.
  • Afplakken van alle stalen draagbalken.
  • Steeldeckplafond zwart spuiten met latex.
  • Betonplafond zwart spuiten met latex.
  • Opruimen en afvoeren afval.

Op dit moment mogen wij ons specialist noemen in steeldeckplafonds zwart spuiten.

steeldeck-plafond-zwart-latex-spuiten-3
steeldeck-plafond-zwart-latex-spuiten-4
steeldeck-plafond-zwart-latex-spuiten-5

Het afplakken van alle muren en de stalen balken moest zorgvuldig gebeuren. Verf of spuitnevel op de muren was bij deze opdracht niet toegestaan. Een steeldeckplafond zwart spuiten is dan ook een secuur werk.

Na het afplakken is het steeldeckplafond gespoten met 2 lagen zwarte latex. Doordat de latex die wij gebruiken van buitenkwaliteit is, zorgt dit voor een duurzame verflaag. Hierdoor blijft het spuitwerk jarenlang mooi en diep zwart van kleur. Ook droogt de latex egaal en mat op. Dit benadrukt de industriële look van de ruimte. Door onze werkwijze mogen wij ons specialist noemen in steeldeckplafonds zwart spuiten.

Naast het steeldeckplafond zwart spuiten hebben wij hier ook een betonplafond zwart gespoten. Voor het spuiten van kaal beton is het van belang dat er een primer gebruikt wordt. Deze primer voorkomt het doorslaan van cementsluier in de zwarte verflaag. Ook heft de primer de zuiging op en zorgt de primer voor een goede hechting van de zwarte latex.

Na droging van de primer hebben wij het betonplafond met 2 lagen zwarte latex gespoten. Hierdoor is eveneens een mooie, egalen en matte verflaag ontstaan. Hoe egaal het plafond is geworden is ook goed te zien op de foto’s.

plafond-zwart-latex-spuiten-2

Onze verfspuit partners