06 - 143 15 571 info@oostevaar.nl
Project

Glad pleisterwerk al v.a. €12,50 p/m²

Kwaliteit voor een scherpe prijs!

Direct een offerte
Home »  » Pleisteren en latex spuiten villa

Pleisteren en latex spuiten villa

door | 12 mrt 2019

Het werk

De wanden van de woonkamer van deze vrijstaande villa waren voorzien van een structuurpleister. De wanden vertoonden scheuren en barsten. Ook was het plafond van de woonkamer zwaar beschadigd. De nieuwe eigenaar wilde de wanden van de woonkamer glad gestuct hebben en daarna moest het plafond en de wanden gespoten worden met latex. Scheuren en barsten in de wanden moesten gerepareerd worden en daarbij moest het plafond ook zo goed mogelijk gerepareerd worden. 

Pleisteren en latex spuiten

De wanden van de woonkamer zijn in twee lagen glad gepleisterd. De dunpleister is gespoten met een zware airless pomp. De eerste laag pleister is dik opgezet om alle oneffenheden glad te krijgen. Vervolgens is deze laag geschuurd met de wandschuurmachine. Hierbij wordt grof schuurpapier gebruikt. Vervolgens hebben wij de tweede- en dunnere laag pleister aangebracht. Hierbij hebben wij veel aandacht besteed aan het afmessen van de pleisterlaag voor een mooi- en glad resultaat. Na droging hebben wij de pleister nageschuurd met fijn schuurpapier. Vervolgens zijn de wanden en het plafond gespoten met een speciale wallprimer en een laag kwaliteits latex in 100% wit.

De foto’s van ons werk

De reactie van onze klant

Ook deze klant was zeer tevreden met het eindresultaat. Het werk was snel klaar doordat de spuitpleister veel sneller droogt dan pleister op basis van gips. Het pleisteren en latex spuiten van de complete huiskamer heeft 4 dagen in beslag genomen. Dit paste goed in het strakke verhuisschema van de klant.

De woonkamer is enorm opgeknapt en het werk is zeer vlot en snel uitgevoerd en op tijd opgeleverd. Ondanks een heel strak schema konden wij probleemloos op tijd verhuizen. Perfect!

Martin Por uit Almere

Waarom wij de beste zijn?

Kennis en ervaring

De schilders en stukadoors van Oostevaar zijn allemaal vakmensen. Kennis en ervaring zorgt voor een schitterend eindresultaat.

Kwaliteit

Doordat wij professionele machines en goede materialen gebruiken kunnen wij kwaliteit leveren tegen een scherpe prijs.

Klanttevredenheid 9,1

Wij worden beoordeeld met een 9,1 door onze klanten. Daarnaast wordt ons bedrijf gewaardeerd met 5 sterren op Werkspot.

Contact

Natuurlijk zijn wij altijd bereid om te vertellen wat wij voor u kunnen betekenen. Wilt u meer informatie of wilt u advies voor uw schilder- of stucopdracht? Neem dan gerust contact met ons op! Want de stukadoors en schilders van Oostevaar Schilderwerken en Afbouw altijd voor u klaar!

Dit zijn de premium merken waar wij mee werken

Latex spuiten met Graco airless spuitmachines
Afplakken voor latex spuiten met Kip afplakmaterialen
Latex spuiten met Sigma coatings
Bij het latex spuiten gebruiken wij ProGold non-paint artikelen
Latex spuiten met SPS coatings
Latex spuiten met Sigma Paintr
Latex spuiten met verfgroothandel ProCoatings
Latex spuiten met Bouwmaat bouwmaterialen
Latex spuiten met Nieuwbouw in Almere
Latex spuiten met Wijzonol coatings