06 - 143 15 571 info@oostevaar.nl
Project

Glad pleisterwerk al v.a. €17,50 p/m²

Kwaliteit voor een scherpe prijs!

Direct een offerte
Home »  » Pleisteren en latex spuiten appartement

Pleisteren en latex spuiten appartement

door | 1 mrt 2019

Het werk

De wanden van dit appartement in IJsselstein waren behangen. Een deel van het behang van al afgehaald door de vorige bewoner. Daarbij wilde de nieuwe bewoner al het overige behang verwijderd hebben zodat de wanden gespoten konden worden met latex. Hiervoor moesten de behangklare wanden gladgepleisterd worden.

Pleisteren en latex spuiten

Nadat wij het resterende behang hebben verwijderd zijn de wanden gespoten met 2 lagen dunpleister. Na het aanbrengen van de eerste laag pleister, hebben wij de wanden geschuurd met een speciale wandschuurmachine. Vervolgens is door ons een 2de laag pleister aangebracht. Ook deze laag is geschuurd met heel fijn schuurpapier. Vervolgens zijn alle wanden en plafonds gespoten met een speciale hechtprimer. Deze primer heft de zuiging op en zorgt voor een goede hecthting van de uiteindelijke laag latex. Nadat de primer voldoende doorgedroogd was, hebben wij de uiteindelijke laag latex gespoten in de kleur RAL9010.

De foto’s van ons werk

De reactie van onze klant

De klant was zeer tevreden met het resultaat. Hij had diverse offertes aangevraagd maar Oostevaar was het enige bedrijf dat dunpleister kon spuiten. De overige bedrijven gebruikten bijvoorbeeld Renovlies behang om de wanden af te werken en dit wilde de klant niet. Nu zijn de wanden voorzien van een mooie- en gladde pleiserlaag afgewerkt met een kwalitatief zeer goede muurverf.

Kan niet anders zeggen dan vakwerk. Ik ben blij met mijn nieuwe appartement en het werk wat Mario heeft uitgevoerd. De kleur is precies wat ik ervan verwachtte. Zelf had ik dit nooit in zo’n korte tijd voor elkaar gekregen.

Bert van de Velde uit IJsselstein

Waarom wij de beste zijn?

Kennis en ervaring

De schilders en stukadoors van Oostevaar zijn allemaal vakmensen. Kennis en ervaring zorgt voor een schitterend eindresultaat.

Kwaliteit

Doordat wij professionele machines en goede materialen gebruiken kunnen wij kwaliteit leveren tegen een scherpe prijs.

Klanttevredenheid 9,1

Wij worden beoordeeld met een 9,1 door onze klanten. Daarnaast wordt ons bedrijf gewaardeerd met 5 sterren op Werkspot.

Contact

Natuurlijk zijn wij altijd bereid om te vertellen wat wij voor u kunnen betekenen. Wilt u meer informatie of wilt u advies voor uw schilder- of stucopdracht? Neem dan gerust contact met ons op! Want de stukadoors en schilders van Oostevaar Schilderwerken en Afbouw altijd voor u klaar!

Dit zijn de premium merken waar wij mee werken

Latex spuiten met Graco airless spuitmachines
Afplakken voor latex spuiten met Kip afplakmaterialen
Latex spuiten met Sigma coatings
Bij het latex spuiten gebruiken wij ProGold non-paint artikelen
Latex spuiten met SPS coatings
Latex spuiten met Sigma Paintr
Latex spuiten met verfgroothandel ProCoatings
Latex spuiten met Bouwmaat bouwmaterialen
Latex spuiten met Nieuwbouw in Almere
Latex spuiten met Wijzonol coatings