06 - 143 15 571 info@oostevaar.nl

Voor het spuiten van dit luxe appartement in een grachtenpand in Amsterdam hebben wij onze superieure kwaliteit muurverf gebruikt. Doordat deze minerale muurverf van ongekende kwaliteit is, kon het appartement in één laag weer fris wit gespoten worden.

De projectdetails:

  • Afplakken van vloeren en ramen, deuren kozijnen en de trappen.
  • Repareren van kleine beschadigingen.
  • Spuiten van appartement met één laag minerale muurverf in wit.
  • Opruimen en afvoeren afval

Natuurlijk kunt u op ons youtube-kanaal bekijken hoe mooi en snel het spuiten van minerale muurverf gaat. Zoals u op de filmpjes kunt zien is de kwaliteit extreem hoog.

minerale-muurverf-spuiten-2
minerale-muurverf-spuiten-1
minerale-muurverf-spuiten-3

Door het last-minute afzeggen van de vorige schilder waren de eigenaren van dit appartement in Amsterdam in tijdnood gekomen. Er was anderhalve dag tijd voor het spuiten van dit appartement. Natuurlijk hebben wij ook een oplossing voor dit soort spuitwerken.

Op de eerste dag is het appartement in Amsterdam volledig afgeplakt. De vloeren zijn afgeplakt met schildervlies en alle ramen, deuren en kozijn met folie.

Op de tweede werkdag hebben wij het appartement gespoten met onze superieure kwaliteit muurverf. Deze minerale muurverf is ultradekkend waardoor één laag spuiten vaak voldoende is. Ook in dit appartement hebben wij een donkere taupe muur in één keer wit gespoten met deze muurverf.

Na het spuiten van de muurverf hebben al het afplakmateriaal verwijdered en opgeruimd. Om 14:00 was het spuitwerk volledig klaar en om 15:00 stond de verhuiswagen voor de deur. Omdat de superieure kwaliteit muurverf snel droogt en niet stinkt is dit geen enkel probleem.

Onze verfspuit partners