06 - 143 15 571 info@oostevaar.nl

In opdracht van Allround Investment B.V. is het plafond van dit kantoorpand, The Mixer, met zwarte latex gespoten. Ook alle leidingen en ventilatiekanalen zijn meegespoten voor een mooie industrieële uitstraling. Het kantoorpand in Apeldoorn is gerenoveerd en gemoderniseerd. 

Doordat wij gespecialiseerd zijn in het latex spuiten van grote oppervlakken is het snel en op korte termijn uitgevoerd.

De projectdetails:

  • Afplakken van alle muren
  • Latex spuiten van 1600m2 primer
  • Latex spuiten van 1600m2 met 2 lagen zwarte latex
  • Opruimen en afvoeren afval
latex-spuiten-plafond-zwart-5
zwart-plafond-the-mixer-apeldoorn
zwart-plafond-the-mixer-apeldoorn

Dit project begon natuurlijk met het afplakken van alle wanden en niet te spuiten delen. Hierna hebben wij het plafond, de ventilatiekanalen en alle leidingen gespoten met een goede primer. Vervolgens is het plafond gespoten met een zwarte latex. Deze aag zwarte latex moest een nacht drogen. Hierna is de laatste laag latex in tegengestelde richting gespoten op de eerste laag latex. Dit voorkomt het ontstaan van banen en strepen.

Natuurlijk is al het afplakmateriaal verwijderd en afgevoerd. Ook is de vloer gestofzuigd met een speciale M-klasse stofzuiger zodat er geen vernevelde verfdeeltjes zijn achter gebleven op de vloeren.

Onze verfspuit partners