06 - 143 15 571 info@oostevaar.nl
Project

Schitterend spuitwerk al v.a. €3,25 p/m²

Kwaliteit voor een scherpe prijs!

Direct een offerte
Home »  » Het latex spuiten van een kantoorpand

Het latex spuiten van een kantoorpand

door | 28 jan 2019

Het werk

In opdracht van Allround Investment B.V. moest het plafond van dit kantoorpand met latex zwart gespoten worden. Het kantoorpand in Apeldoorn wordt momenteel gerenoveerd en gemoderniseerd. Ook de leidingen en ventilatiekanalen moesten zwart gespoten worden. Doordat het latex spuiten van grote oppervlakken voor Oostevaar Schilderwerken en Afbouw geen probleem is konden wij dit werk goed en snel uitvoeren.

Het latex spuiten

Het werk begon natuurlijk met het afplakken van alle wanden en niet te spuiten delen. Daarna hebben wij het plafond,  de ventilatiekanalen en alle leidingen eerst gespoten met een goede primer. Nadat deze primer goed doorgedroogd was, hebben wij het plafond gespoten met een zwarte latex. Ook de laag zwarte latex moest een nacht goed doordrogen. De laatste laag latex is in tegengestelde richting aangebracht op de eerste laag latex en met het licht mee, waardoor de verf goed verdeeld is en er geen banen en strepen te zien zijn.

Natuurlijk is nadat het latex spuiten klaar was, al het afplakmateriaal verwijderd en meegenomen. Ook is de vloer gestofzuigd met een speciale M-klasse stofzuiger zodat er geen vernevelde verfdeeltjes zijn achter gebleven op de vloeren.

De foto’s van ons werk

De reactie van onze klant

En ook deze keer weer een tevreden klant. Vooraf was de klant bezorgd over het morsen van verf op de wanden en vloer. Natuurlijk ten onrechte want alles is schoon en netjes opgeleverd.

Ik ben tevreden met het resultaat. Op woensdag kwam Oostevaar kijken en zaterdag, zondag en maandag werd het werk uitgevoerd. Het plafond is mooi zwart en het werk was snel klaar.

Tonny Keijzers uit Apeldoorn

Waarom wij de beste zijn?

Kennis en ervaring

De schilders en stukadoors van Oostevaar zijn allemaal vakmensen. Kennis en ervaring zorgt voor een schitterend eindresultaat.

Kwaliteit

Doordat wij professionele machines en goede materialen gebruiken kunnen wij kwaliteit leveren tegen een scherpe prijs.

Klanttevredenheid 9,1

Wij worden beoordeeld met een 9,1 door onze klanten. Daarnaast wordt ons bedrijf gewaardeerd met 5 sterren op Werkspot.

Contact

Natuurlijk zijn wij altijd bereid om te vertellen wat wij voor u kunnen betekenen. Wilt u meer informatie of wilt u advies voor uw schilder- of stucopdracht? Neem dan gerust contact met ons op! Want de stukadoors en schilders van Oostevaar Schilderwerken en Afbouw altijd voor u klaar!

Dit zijn de premium merken waar wij mee werken

Latex spuiten met Graco airless spuitmachines
Afplakken voor latex spuiten met Kip afplakmaterialen
Latex spuiten met Sigma coatings
Bij het latex spuiten gebruiken wij ProGold non-paint artikelen
Latex spuiten met SPS coatings
Latex spuiten met Sigma Paintr
Latex spuiten met verfgroothandel ProCoatings
Latex spuiten met Bouwmaat bouwmaterialen
Latex spuiten met Nieuwbouw in Almere
Latex spuiten met Wijzonol coatings