06 - 143 15 571 info@oostevaar.nl
In opdracht van Wagenaar Lelies hebben wij diverse grote muren in deze bedrijfshal gespoten met latex. De muren zijn verdeeld over 3 hallen en waren in het verleden voorzien van blauwe en gele geschilderde vakken.

In overleg met de eigenaar is besloten diverse grote beschadigingen in de muren te repareren en daarna alle muren te spuiten in RAL9016. De bedrijshal zal hierdoor mooi ruim en erg licht ogen.

De projectdetails:
 

  • Afplakken van niet te spuiten delen
  • Repareren van grote en kleine gaten
  • Latex spuiten van 345 m2 primer
  • Latex spuiten van 345 m2 latex schrobklasse 1 in RAL9016
  • Opruimen en afvoeren afval
latex-spuiten-grote-bedrijfshal-5
latex-spuiten-grote-bedrijfshal-3
latex-spuiten-grote-bedrijfshal-2

Allereerst hebben wij alle niet te spuiten delen afgeplakt. Hierbij ging het om het afplakken van het dak, de roldeur en diverse deuren en kozijn. Ook werd de vloer langs alle muren die wij hebben gespoten, afgeplakt. Vanwege de dragende constructie van de blauwe balken onder het dak is het van belang dat deze vrij blijven van latexverf. Deze draagbalken zijn namelijk behandeld met een brandwerende coating.

Hierna zijn diverse grote gaten en talloze kleine gaten gerepareerd met een sneldrogende reparatiemortel. Deze mortel is in één uur uitgehard. Hierdoor kan snel achter elkaar worden doorgewerkt. Alle muren zijn vervolgens gespoten met een dekkende wallprimer. Deze primer zorgt voor een goede hecthing en heft de zuiging van de ondergrond op. Na droging van de primer is de eindlaag latex gespoten.

Tot slot is al het afplakmateriaal opgeruimd en afgevoerd. Ook hebben wij de complete hal geveegd om er zeker van te zijn dat de meeste nevel opgeruimd is.

Onze verfspuit partners