06 - 143 15 571 info@oostevaar.nl
Project

Schitterend spuitwerk al v.a. €3,25 p/m²

Kwaliteit voor een scherpe prijs!

Direct een offerte
Home »  » Het latex spuiten van een appartement

Het latex spuiten van een appartement

door | 2 feb 2019

Het werk

De wanden van dit appartement in Almere waren niet strak meer en de hal van het appartement was behangen. De nieuwe bewoner wilde de wanden strak hebben heeft zelf het behang in de hal verwijderd. Het appartement moest strak worden en een luxe uitstraling krijgen. Doordat Oostevaar Schilderwerken en Afbouw specialist is in het spuiten van pleister en latex is een dergelijke klus ons op het lijf geschreven.

Het pleisteren en de latex spuiten

De wanden van de woonkamer en de hal hebben wij gespoten met 2 lagen pleister. Deze pleister droogt snel waardoor na 24 uur verder gegaan kan worden met het afwerken van de wanden. Na het drogen van de pleister zijn de wanden geschuurd met een speciale wandschuurmachine. Hierdoor zijn de wanden superglad geworden.

Vervolgens zijn de woonkamer, hal en beide slaapkamers, gespoten met een primer. Deze primer zorgt voor een goede hechting van de latex en vermindert de zuiging van de ondergond. Nadat deze primer droog was, zijn alle wanden gespoten met een goede kwaliteit latex, SPS Multimat, in een licht grijze kleur. Dit is de latex die wij standaard gebruiken en is schrobklasse 1. Hierdoor kan de latex goed gereinigd worden.

De foto’s van ons werk

De reactie van onze klant

Helaas vond onze klant de kleur die hij uitgekozen heeft tegenvallen. Dit kan natuurlijk gebeuren en wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat dit netjes opgelost wordt zodat de klant toch tevreden is met het eindresultaat. Ondanks dit, hebben wij toch een positieve reactie mogen ontvangen.

Kan niet anders zeggen dan perfect, goeie service, altijd even een app’je aan het einde van de dag over de vorderingen. Zelfs nazorg vanwege verkeerd gekozen kleur, perfect! Aanrader!

Dennis Versteeg uit Almere

Waarom wij de beste zijn?

Kennis en ervaring

De schilders en stukadoors van Oostevaar zijn allemaal vakmensen. Kennis en ervaring zorgt voor een schitterend eindresultaat.

Kwaliteit

Doordat wij professionele machines en goede materialen gebruiken kunnen wij kwaliteit leveren tegen een scherpe prijs.

Klanttevredenheid 9,1

Wij worden beoordeeld met een 9,1 door onze klanten. Daarnaast wordt ons bedrijf gewaardeerd met 5 sterren op Werkspot.

Contact

Natuurlijk zijn wij altijd bereid om te vertellen wat wij voor u kunnen betekenen. Wilt u meer informatie of wilt u advies voor uw schilder- of stucopdracht? Neem dan gerust contact met ons op! Want de stukadoors en schilders van Oostevaar Schilderwerken en Afbouw altijd voor u klaar!

Dit zijn de premium merken waar wij mee werken

Latex spuiten met Graco airless spuitmachines
Afplakken voor latex spuiten met Kip afplakmaterialen
Latex spuiten met Sigma coatings
Bij het latex spuiten gebruiken wij ProGold non-paint artikelen
Latex spuiten met SPS coatings
Latex spuiten met Sigma Paintr
Latex spuiten met verfgroothandel ProCoatings
Latex spuiten met Bouwmaat bouwmaterialen
Latex spuiten met Nieuwbouw in Almere
Latex spuiten met Wijzonol coatings