06 - 53 61 41 41 info@oostevaar.nl

Bekijk direct de prijzen voor spuitwerk!

Premium latex is absolute topkwaliteit!

Gaat u voor het allerbeste? Dan is het spuiten van premium latex de beste keuze! De superieure kwaliteit biedt veel voordelen. De muurverf is mooi- en mat wit, van dekkingsklase 1 en van schrobklasse 1. Hierdoor is de latex zeer goed dekkend en ook goed reinigbaar.

Onze premium latex is de beste combinatie van kwaliteit en duurzaamheid. Deze nieuwe premium latex spuit nog beter, heeft een goede vloei en een superstrak en streeploos resultaat. Hierdoor is onze premium latex de beste keuze voor superstrak spuitwerk!

Premium latex is geschikt voor het spuiten van muren en plafonds. Ook kunnen wij de latex spuiten op gipskartonplaat, beton, metsel- en pleisterwerk. Door de hoge kwaliteit van de latex is de hecthing op deze ondegronden optimaal.

Premium latex spuiten heeft veel voordelen

Kiest u voor onze premium latex dan krijgt u de beste kwaliteit. Het latexspuiten van onze premium latex heeft veel voordelen:

  • Schrobklasse 1
  • Dekkingsklasse 1
  • Geen baanvorming
  • Reukarm en oplosmiddelvrij
  • Geschikt voor verwarmd spuiten

Deze voordelen in combinatie met onze werkwijze zorgen voor een superstrak eindresultaat. En dat is tenslotte wat u wilt, strakke muren en plafonds! Daarnaast bieden wij ook een uitgebreide garantie op het spuitwerk.

Heeft latex spuiten ook nadelen?

Heeft het spuiten van een premium latex ook nadelen zult u zich afvragen? Jazeker, spuiten met onze premium kwaliteit latex heeft ook een nadeel. En dat is de prijs.

Doordat onze premium latex veel duurder is dan de standaard latex is de vierkante meter prijs hoger dan wanneer wij de standaard kwaliteit gebruiken. Toch zeggen wij dat in muurverfland elke euro z’n geld meer dan waard is. Immers, hoe beter de kwaliteit van de muurverf, hoe beter het eindresultaat!

Overigens zorgt het gebruik van een premium kwaliteit latex voor een meerprijs van ongeveer €2,- per vierkante meter. Natuurlijk is het wel zo dat u de komende 10-15 jaar tegen de muren en plafonds aan gaat kijken. Een goedkopere latex gebruiken is voordeliger maar ook veel minder mooi.

Milieubewust door premium latex spuiten!

Wij gebruiken voor het latexspuiten uitsluitend de nieuwste premium latex. Deze nieuwe generatie muurverf is speciaal voor het spuiten ontwikkeld. Ook is deze latex geschikt voor het verwarmd latex spuiten. Hierdoor droogt deze latex ook heel erg mooi op. Dus helemaal egaal en zonder banen en strepen.

De premium latex waarmee wij spuiten is tevens bio-based. Het bindmiddel is op basis van plantaardige oliën. In tegenstelling tot fossiele grondstoffen is plantaardige olie een hernieuwbare grondstof. Gewonnen uit bijvoorbeeld zonnebloemen, mais en olijven, worden deze plantaardige oliën gebruikt in het bindmiddel. Hierdoor kunnen wij niet alleen mooi- maar ook zeer duurzaam spuitwerk leveren.

FAQ Latex spuiten

Vragen spuitwerk?

Omdat wij veel vragen krijgen over spuitwerk hebben wij alle vragen nog eens op een rijtje gezet. Het blijkt dat er bijvoorbeeld veel onduidelijkheid is over het spuiten van onze premium latex. Ook krijgen wij bijna dagelijks de vraag of wij behangklare wanden kunnen spuiten met latex.

Door de meest gestelde vragen te beantwoorden, willen wij het voor u zo duidelijk mogelijk maken. Om meer duidelijkheid te krijgen kunt u ook diverse voorbeelden van onze projecten bekijken.

Bekijk projecten

Kunnen jullie premium latexspuiten in elke kleur?

De premium latex die wij gebruiken voor het premium latexspuiten kunnen wij in elke denkbare kleur laten mengen. Ook in kleuren van andere merken. En zelfs in de kleuren van de bekende bouwmarkten zoals Gamma en Praxis.

Wat moet ik doen voordat jullie komen spuiten?

Omdat wij ramen, deuren en kozijnen afplakken moeten deze schoon en vetvrij zijn. Ook kunnen wij niet afplakken als de kozijnen nog vol met gipsresten zitten van de stukadoor. Het is dus belangrijk dat de delen die wij afplakken schoon zijn.

Wat is het verschil tussen schrobklasse 1 en 2?

Onze premium latex bevat meer bindmiddel dan een goedkopere latex van schrobklasse 2. Hierdoor kunt u de premium latex regelmatig met een doek schoonmaken zonder dat de latex slijt. Bij schrobklasse 2 slijt de latex sneller. Hierdoor komen glanzende plekken in de latex. Dit noemen wij opglanzen van de latex. Natuurlijk is dit minder mooi. Let op: wij spuiten nooit met latex van schrobklasse 3, 4 of 5.

Hoe gaat premium latexspuiten in z'n werk?

Als wij de premium latex spuiten dan doen wij dit met een airless spuitmachine. Wij spuiten altijd eerst een speciale, hogedruk primer. Deze primer zorgt voor een goede hechting en heft, bij nieuw stucwerk, de zuiging van de ondergrond op. Zodra deze primer droog is, spuiten wij de eindlaag premium latex.

Wat voor premium muurverf spuiten jullie?

Wij gebruiken uitsluitend premium latex van het merk Wijzonol. Deze latex is van extreem goede kwaliteit. De latex dekt erg goed en droogt helemaal egaal en streeploos op. Ook is de latex vrij dik. Het spuiten van Wijzonol premium latex kan dan ook alleen met professionele machines. Wij spuiten niet met goedkope of waterige latex.

Spuiten jullie alleen gladde muren en plafonds

Nee, wij spuiten diverse ondergronden met latex. Denk hierbij aan het spuiten van spack, spachtelputz, gipsplaten, gibo-blokken, beton, groene- en bruine dakplaten en pleisterwerk. 

Betaal ik 9% of 21% btw?

Bent u particulier en is uw woning ouder dan 2 jaar? Dan brengen wij 9% btw in rekening. Bent u een particuliere klant en is uw woning jonger dan 2 jaar? Dan brengen wij 21% btw in rekening. Voor alle zakelijke klanten geldt altijd het 21% btw tarief. Natuurlijk staat het juiste btw tarief duidelijk vermeld op al onze offertes en facturen.

Hoe kan ik betalen?

Zodra uw latex spuitwerk klaar is kunt u eenvoudig op locatie per pin betalen. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om te betalen per factuur. De betaaltermijn voor het betalen per factuur is 14 dagen na oplevering.

Airless verfspuit ervaringen

5-star-review-latex-spuiten

Toppers zijn dit. Mario heeft in ons huis de begane grond en de eerste verdieping voorzien van strak gespoten verf. Vooraf was de communicatie prettig, de offerte helder en de afspraken daarmee goed. Tijdens de klus was de communicatie ook top. Per dag werden we uitstekend op de hoogte gehouden en kregen we nog de nodige tips voor het verdere proces. Kortom prijs - kwaliteit meer dan uitstekend. Met dit bedrijf haal je vakmensen in huis.

Indira von Oven

5-star-review-latex-spuiten

Mario heeft bij ons de plafonds op de begane grond en eerste verdieping gespuit verft, nadat het afgekit, afgeplakt en in de primer gezet was. Dat heeft hij zeer professioneel gedaan en we zijn dan ook super blij met het resultaat. Hij doet wat hij zegt, werkt netjes en heeft passie voor zijn vak en dat zie je terug in het resultaat! Een absolute aanrader!

Steven Ursem

5-star-review-latex-spuiten

Bedankt voor plafonds, ze zijn super strak!

Natasha Vork

Wilt u ook mooi- en strak spuitwerk?

Ontvang vandaag nog onze vrijblijvende offerte!

OOSTEVAAR SPUITWERKEN

WORMERWEG 4G
1311 XB ALMERE

TELEFOON: 06 - 53 61 41 41
EMAIL: INFO@OOSTEVAAR.NL

KVK NUMMER: 68714882
BTW NUMMER: NL001597512B96

Onze verfspuit partners