06 - 143 15 571 info@oostevaar.nl

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Premium latex is absolute topklasse!

Gaat u voor de hoogste kwaliteit? Dan is het spuiten van premium latex dus de beste keuze! De superieure kwaliteit biedt veel voordelen. De muurverf is ultra wit, zeer goed dekkend en van schrobklasse 1. Ook zorgt deze muurverf voor een gezond leefklimaat. Kortom, premium latex spuiten is absoluut het beste voor uw muren en plafonds!

Onze premium kwaliteit latex wordt gemaakt uit hoogwaardige grondstoffen. Vooral het bindmiddel en de kleurpigment zijn de duurste bestanddelen van latex. Kiest u voor het latex spuiten van onze premium kwaliteit muurverf dan bent u verzekerd van kwaliteit. Dit omdat de latexfabrikant niet bezuinigd op bindmiddel en pigment.

Veel bindmiddel betekent ook dat de latex van schrobklasse 1 is, dus goed reinigbaar. Ook blijft de latex erg lang mooi van kleur door de kwaliteit van het pigment. Dit is bij een goedkope latex wel anders. Overigens gebruiken wij voor het spuiten van premium latex spuitmachines met verwarming. Hierdoor is de vloeiïng optimaal en wordt het oppervlak superstrak. En dit met 50% minder spuitnevel. 

Premium latex spuiten heeft veel voordelen

Kiest u voor onze premium kwaliteit latex dan krijgt u de beste kwaliteit. Het latexspuiten van onze premium kwaliteit latex heeft veel voordelen:

  • Zeer wit en mooi mat
  • Strijklichtongevoelig
  • Zeer goed dekkend
  • Schrobklasse 1
  • Reukarm en oplosmiddelvrij
  • Geschikt voor verwarmd spuiten

Deze voordelen in combinatie met onze werkwijze zorgen voor een superstrak eindresultaat. En dat is tenslotte wat u wilt, strakke muren en plafonds! Daarnaast bieden wij ook een uitgebreide garantie op het spuitwerk.

Heeft premium latex spuiten ook nadelen?

Heeft het spuiten van een premium latex ook nadelen zult u zich afvragen? Dat klopt, zoals alle producten heeft onze premium kwaliteit latex ook een nadeel. En dat is de prijs.

Doordat onze premium latex veel duurder is dan de standaard latex is de vierkante meter prijs hoger dan wanneer wij de standaard kwaliteit gebruiken. Toch zeggen wij dat in muurverfland elke euro z’n geld meer dan waard is. Immers, hoe beter de kwaliteit van de muurverf, hoe beter het eindresultaat!

Overigens zorgt het gebruik van een premium kwaliteit latex voor een meerprijs van ongeveer €2,- per vierkante meter. Natuurlijk is het wel zo dat u de komende 10-15 jaar tegen de muren en plafonds aan gaat kijken. Een goedkopere latex gebruiken is voordeliger maar ook veel minder mooi.

Milieubewust door premium latex spuiten!

Wij gebruiken voor het latexspuiten uitsluitend de nieuwste premium latex. Deze nieuwe generatie muurverf is speciaal voor het spuiten ontwikkeld. Ook is deze latex geschikt voor het verwarmd latex spuiten. Hierdoor droogt deze latex ook heel erg mooi op. Dus helemaal egaal en zonder banen en strepen.

De premium latex waarmee wij spuiten wordt milieuvriendelijk geproduceerd. Dit komt omdat het bindmiddel van de latex gemaakt wordt uit zetmeel. Zetmeel is onuitputtelijk en wereldwijd in overvloed voorradig. Doordat wij deze milieurvriendelijke latex gebruiken voor het latexspuiten is de milieubelasting laag. Hierdoor kunnen wij niet alleen mooi- maar ook duurzaam spuitwerk leveren.

FAQ Latex spuiten

Vragen spuitwerk?

Omdat wij veel vragen krijgen over spuitwerk hebben wij alle vragen nog eens op een rijtje gezet. Het blijkt dat er bijvoorbeeld veel onduidelijkheid is over het spuiten van onze premium latex. Ook krijgen wij bijna dagelijks de vraag of wij behangklare wanden kunnen spuiten met latex.

Door de meest gestelde vragen te beantwoorden, willen wij het voor u zo duidelijk mogelijk maken. Om meer duidelijkheid te krijgen kunt u ook diverse voorbeelden van onze projecten bekijken.

Kunnen jullie premium latexspuiten in elke kleur?

De premium latex die wij gebruiken voor het premium latexspuiten kunnen wij in elke denkbare kleur laten mengen. Ook in kleuren van andere merken. En zelfs in de kleuren van de bekende bouwmarkten zoals Gamma en Praxis.

Wat moet ik doen voordat jullie komen spuiten?

Omdat wij ramen, deuren en kozijnen afplakken moeten deze schoon en vetvrij zijn. Ook kunnen wij niet afplakken als de kozijnen nog vol met gipsresten zitten van de stukadoor. Het is dus belangrijk dat de delen die wij afplakken schoon zijn.

Wat is het verschil tussen schrobklasse 1 en 2?

Onze premium latex bevat meer bindmiddel dan een goedkopere latex van schrobklasse 2. Hierdoor kunt u de premium latex regelmatig met een doek schoonmaken zonder dat de latex slijt. Bij schrobklasse 2 slijt de latex sneller. Hierdoor komen glanzende plekken in de latex. Dit noemen wij opglanzen van de latex. Natuurlijk is dit minder mooi. Let op: wij spuiten nooit met latex van schrobklasse 3, 4 of 5.

Hoe gaat premium latexspuiten in z'n werk?

Als wij de premium latex spuiten dan doen wij dit met een airless spuitmachine. Wij spuiten altijd eerst een speciale, hogedruk primer. Deze primer zorgt voor een goede hechting en heft, bij nieuw stucwerk, de zuiging van de ondergrond op. Zodra deze primer droog is, spuiten wij de eindlaag premium latex.

Wat voor premium muurverf spuiten jullie?

Wij gebruiken uitsluitend premium latex van het merk Wijzonol. Deze latex is van extreem goede kwaliteit. De latex dekt erg goed en droogt helemaal egaal en streeploos op. Ook is de latex vrij dik. Het spuiten van Wijzonol premium latex kan dan ook alleen met professionele machines. Wij spuiten niet met goedkope of waterige latex.

Spuiten jullie alleen gladde muren en plafonds

Nee, wij spuiten diverse ondergronden met latex. Denk hierbij aan het spuiten van spack, spachtelputz, gipsplaten, gibo-blokken, beton, groene- en bruine dakplaten en pleisterwerk. 

Betaal ik 9% of 21% btw?

Bent u particulier en is uw woning ouder dan 2 jaar? Dan brengen wij 9% btw in rekening. Bent u een particuliere klant en is uw woning jonger dan 2 jaar? Dan brengen wij 21% btw in rekening. Voor alle zakelijke klanten geldt altijd het 21% btw tarief. Natuurlijk staat het juiste btw tarief duidelijk vermeld op al onze offertes en facturen.

Hoe kan ik betalen?

Zodra uw latex spuitwerk klaar is kunt u eenvoudig op locatie per pin betalen. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om te betalen per factuur. De betaaltermijn voor het betalen per factuur is 14 dagen na oplevering.

Airless verfspuit ervaringen

5-star-review-latex-spuiten

Mario was zeer professioneel en zijn advies was geweldig gedurende het hele proces. Deze jongens weten echt waar ze mee bezig zijn en dat is zeker te merken aan het eindresultaat. Een aanrader als je kwaliteitswerk nodig hebt!

Jorden van breemen

5-star-review-latex-spuiten

Prettige en snelle communicatie, goede service en bovenal goed spuitwerk!

Laurens Rinsma

5-star-review-latex-spuiten

Ik kan iedereen Oostevaar Spuitwerken aanbevelen, reageert snel, goede prijs (doet meer dan andere schilders en alsnog is de offerte goedkoper), is op korte termijn beschikbaar, levert heel goed werk en is super vriendelijk. Mario gaf ook nog tips voor de rest van het huis wat nog geschilderd moest worden. Mijn plafond ziet er super strak uit!

Tessa Fennema

OOSTEVAAR SPUITWERKEN

WORMERWEG 4G
1311 XB ALMERE

TELEFOON: 06 - 143 15 571
EMAIL: INFO@OOSTEVAAR.NL

KVK NUMMER: 68714882
BTW NUMMER: NL001597512B96

Onze verfspuit partners