06 - 143 15 571 info@oostevaar.nl

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Premium latex is absolute topklasse!

Gaat u voor de hoogste kwaliteit? Dan is het spuiten van premium latex dus de beste keuze! De superieure kwaliteit biedt veel voordelen. De muurverf is ultra wit, zeer goed dekkend en van schrobklasse 1. Ook zorgt deze muurverf voor een gezond leefklimaat. Kortom, premium latex spuiten is absoluut het beste voor uw muren en plafonds!

Een premium quality latex wordt gemaakt uit hoogwaardige grondstoffen. Vooral bindmiddel en kleurpigment zijn de duurste bestanddelen van latex. Kiest u voor het latex spuiten van onze premium quality muurverf dan bent u verzekerd van kwaliteit. Dit omdat de latexdfabrikant niet bezuinigd op bindmiddel en pigment. Dit betekent dat de latex schrobklasse 1 is, dus goed reinigbaar. Ook blijft de latex erg lang mooi van kleur door de kwaliteit pigment. Dit is bij een normale goedkope latexverf soms wel anders.

Premium latex spuiten heeft veel voordelen

Kiest u voor onze premium quality latex dan heeft dit dus veel voordelen. Samengevat zijn dit:

  • Mooi vol van kleur
  • Goede dekking
  • Goede hechting
  • Schrobklasse 1
  • Baan- en streepvrij
  • Dampopen 

Natuurlijk zorgen al deze voordelen voor een superstraks en mooi eindresultaat. En dat is tenslotte wat u wilt, strakke muren en plafonds.

Heeft premium latex spuiten ook nadelen?

Heeft het spuiten van een premium latex ook nadelen zult u zich afvragen? Dat klopt, zoals alle producten heeft onze premium quality latex ook een nadeel. En dit is de prijs.

Doordat onze premium latex veel duurder is dan de standaard latex is de vierkante meter prijs hoger dan wanneer wij de standaard kwaliteit gebruiken. Toch zeggen wij dat in muurverfland elke euro z’n geld meer dan waard is. Immers, hoe beter de kwaliteit van de muurverf, hoe beter het eindresultaat!

Overigens zorgt het gebruik van een premium quality latex voor een meerprijs van ongeveer €2,- per vierkante meter. Natuurlijk is het wel zo dat u de komende 10-15 jaar tegen de muren en plafonds aan gaat kijken. Een goedkopere latex gebruiken is voordeliger maar ook veel minder mooi.

Milieubewust door het premium latex spuiten!

Wij gebruiken voor het spuiten van de premium latex uitsluitend producten van Wijzonol. Doordat Wijzonol innovatieve en hoogwaardige producten maakt is de milieubelasting relatief laag.

In 2050 moeten alle gebouwen in Nederland duurzaam zijn. Dat is de klus waar wij als latex spuiter voor staan. Samen met Wijzonol gaan we die klaren. Als wij uw muren en plafonds spuiten met premium kwaliteit latex dan gebruiken wij latex op basis van natuurlijke grondstoffen.  Deze Wijzonol latex is namelijk op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel. Belangrijk hierbij is dat dit natuurproduct onbeperkt voorradig is. Wijzonol gebruikt hiervoor zetmeel. Zetmeel is onuitputtelijk en wereldwijd in overvloed voorradig. Doordat wij deze milieurvriendelijke latex gebruiken voor het premium latex spuiten is de milieubelasting laag. Hierdoor kunnen wij niet alleen mooi- maar ook duurzaam spuitwerk leveren.

FAQ Latex spuiten

Vragen spuitwerk?

Omdat wij veel vragen krijgen over spuitwerk hebben wij alle vragen nog eens op een rijtje gezet. Het blijkt dat er bijvoorbeeld veel onduidelijkheid is over het spuiten van onze premium latex. Ook krijgen wij bijna dagelijks de vraag of wij behangklare wanden kunnen spuiten met latex.

Door de meest gestelde vragen te beantwoorden, willen wij het voor u zo duidelijk mogelijk maken. Om meer duidelijkheid te krijgen kunt u ook diverse voorbeelden van onze projecten bekijken.

De premium latex die wij gebruiken voor het premium latexspuiten kunnen wij in elke denkbare kleur laten mengen. Ook in kleuren van andere merken. En zelfs in de kleuren van de bekende bouwmarkten zoals Gamma en Praxis.

Wat moet ik doen voordat jullie komen spuiten?

Omdat wij ramen, deuren en kozijnen afplakken moeten deze schoon en vetvrij zijn. Ook kunnen wij niet afplakken als de kozijnen nog vol met gipsresten zitten van de stukadoor. Het is dus belangrijk dat de delen die wij afplakken schoon zijn.

Wat is het verschil tussen schrobklasse 1 en 2?

Onze premium latex bevat meer bindmiddel dan een goedkopere latex van schrobklasse 2. Hierdoor kunt u de premium latex regelmatig met een doek schoonmaken zonder dat de latex slijt. Bij schrobklasse 2 slijt de latex sneller. Hierdoor komen glanzende plekken in de latex. Dit noemen wij opglanzen van de latex. Natuurlijk is dit minder mooi. Let op: wij spuiten nooit met latex van schrobklasse 3, 4 of 5.

Als wij de premium latex spuiten dan doen wij dit met een airless spuitmachine. Wij spuiten altijd eerst een speciale, hogedruk primer. Deze primer zorgt voor een goede hechting en heft, bij nieuw stucwerk, de zuiging van de ondergrond op. Zodra deze primer droog is, spuiten wij de eindlaag premium latex.

Wat voor premium muurverf spuiten jullie?

Wij gebruiken uitsluitend premium latex van het merk Wijzonol. Deze latex is van extreem goede kwaliteit. De latex dekt erg goed en droogt helemaal egaal en streeploos op. Ook is de latex vrij dik. Het spuiten van Wijzonol premium latex kan dan ook alleen met professionele machines. Wij spuiten niet met goedkope of waterige latex.

Spuiten jullie alleen gladde muren en plafonds

Nee, wij spuiten diverse ondergronden met latex. Denk hierbij aan het spuiten van spack, spachtelputz, gipsplaten, gibo-blokken, beton, groene- en bruine dakplaten en pleisterwerk. 

Betaal ik 9% of 21% btw?

Bent u particulier en is uw woning ouder dan 2 jaar? Dan brengen wij 9% btw in rekening. Bent u een particuliere klant en is uw woning jonger dan 2 jaar? Dan brengen wij 21% btw in rekening. Voor alle zakelijke klanten geldt altijd het 21% btw tarief. Natuurlijk staat het juiste btw tarief duidelijk vermeld op al onze offertes en facturen.

Hoe kan ik betalen?

Zodra uw latex spuitwerk klaar is kunt u eenvoudig op locatie per pin betalen. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om te betalen per factuur. De betaaltermijn voor het betalen per factuur is 14 dagen na oplevering.

Airless verfspuit ervaringen

4-star-review-latex-spuiten

Interieur laten spuiten. Netjes gedaan volgens afspraak en in de afgesproken tijd. Geen rommel en vuiligheid achter gelaten. Echt een aanrader om in een korte periode je interieur te laten opknappen!

Henk Krougman

5-star-review-latex-spuiten

Mario heeft onze net gestucte zolder gespoten met een minerale latex. Heel mooi en strak resultaat. Ook reageert Mario erg snel en Is het makkelijk om duidelijke afspraken te maken. Dank voor het mooie resultaat! Zeker een aanrader.

Sophie Koper

5-star-review

Mario is een vakman en komt absoluut zijn afspraken na. Heerlijk op tijd en de klus in korte tijd geklaard zeer tevreden.

Michel Kathmann

Contact formulier

Oostevaar Spuitwerken

Richthuisstraat 10
1335 XE Almere

Telefoon: 06 - 143 15 571
Email: info@oostevaar.nl

KvK nummer: 68714882
Btw nummer: NL001597512B96

Onze verfspuit partners