06 - 143 15 571 info@oostevaar.nl

Glad pleisterwerk vanaf €12,50 p/m²

Vraag direct een online offerte aan!

Home | Pleister spuiten voor gladde wanden en plafonds

Pleister spuiten voor gladde wanden en plafonds

door | 25 dec 2018

U wilt uw wanden of plafonds mooi glad laten stucen? Dat kan! Wij spuiten pleister voor zeer glad stucwerk. Dus wilt u ook saus- of spuitklaar stucwerk voor een scherpe prijs? Dan helpen wij u graag!

Pleister spuiten voor glad stucwerk

Dik stucwerk van gips is tegenwoordig overbodig. Dit komt omdat woningen steeds strakker afgebouwd worden met behangklare wanden. De wanden en plafonds zijn dan al helemaal vlak maar er zijn nog wel wat gaatjes en oneffenheden zichtbaar. Standaard worden nieuwbouwwoningen dus met behangklare wanden opgeleverd.

Behangklare wanden kunnen wij niet met latex spuiten. Dit omdat na het latex spuiten alle gaatjes en oneffenheden goed zichtbaar zijn. Zoals u zult begrijpen is dit erg lelijk.

Heeft u behangklare wanden en wilt u deze laten spuiten met latex? Dan moeten wij de wanden eerst glad stucen. Dit glad stucen noemen wij pleisteren. Hierbij zorgt de pleister voor een dunne-, maar zeer harde, en gladde pleisterlaag. Door het aanbrengen van een pleisterlaag werken wij alle gaatjes en oneffenheden weg. Vervolgens spuiten wij de wanden met latex voor een zeer strakke afwerking.

Airless pleister spuiten

Voor het pleisteren gebruiken wij een kant-en-klare spuitpleister. De pleister wordt dus niet met water aangemaakt. Wij spuiten de pleister direct, en onverdund, uit de emmer. Doordat wij de pleister aanbrengen met een airless spuit, net als bij het latexspuiten, gaat het snel en wordt het oppervlak zeer glad. Groot voordeel van pleisterspuiten is dat de pleister na 24 uur tot 48 uur droog is.  Door de korte droogtijd kunnen wij snel achter elkaar doorwerken. Dit in tegenstelling tot stucwerk van gips wat vaak lang moet drogen.

Pleistervlies voor stucwerk zonder scheuren

Ook op het gebied van wandafwerking staat de techniek niet stil. Voorheen werden behangklare wanden vaak afgewerkt met Renovlies of een ander glasvezelbehang. Dit is nu niet meer nodig. Wij kunnen uw behangklare wanden strak en glad stucen waarbij de pleisterlaag verstevigd wordt met een pleistervlies. Het pleistervlies is een glasvezeldoek wat verwerkt wordt in de stuclaag. Door het gebruik van pleistervlies voorkomen wij scheuren in het stucwerk.

pleister spuiten voor glad stucwerk

Pleister spuiten heeft veel voordelen!

Glad stucen behangklare muren
Super glad
Voorstrijken niet nodig
Snel droog (24-48 uur)
Versterking met pleistervlies mogelijk
Perfecte ondergrond voor latex

Uw woning snel en compleet afgewerkt

Door al deze voordelen kunnen wij uw woning compleet afwerken in ongeveer 8 tot 10 werkdagen. Dan is uw woning zowel met pleister als met latex gespoten. Pleisterspuiten en latexspuiten is dus snel en voordelig!

Op welke ondergrond spuiten wij de pleister?

Zoals u hierboven kunt lezen, worden wanden in woningen dus behangklaar opgeleverd. Heeft u geen afspraken gemaakt met de bouwer of aannemer van uw woning? Dan wordt uw woning ook opgeleverd met behangklare wanden. Behanklare wanden kunnen wij altijd spuiten met pleister.

Pleister spuiten is breed toepasbaar

Daarnaast zien wij nog veel andere ondergronden. Dit zijn bijvoorbeeld spack, gipsplaten, spachtelputz, oud schilderwerk, steenstrips, cellenbeton en gasbeton.

Voorstrijken niet nodig

Al deze verschillende ondergronden kunnen wij glad afwerken door pleisterspuiten. De pleister die wij gebruiken is speciaal ontwikkeld voor de meest uiteenlopende ondergronden. Ook is voorstrijken in de meeste gevallen niet nodig.

Het spuiten van de pleister is dus een erg geschikte methode om uw wanden of plafonds zeer glad af te werken. Door het pleisteren werken wij uw wanden en plafonds spuitklaar af. Spuitklare wanden en plafonds kunnen wij natuurlijk direct met latex spuiten.

pleister spuiten op elke ondergrond

Welke ondergrond is geschikt?

Gips, gipskartonplaten
Pleisterwerk, cementpleister
Cellenbeton, gasbeton, baksteen, betonblokken
Oude geschilderde ondergronden
 Glasvliesbehang, scan, spack, sierpleisters, kalkmortels

Hoe spuiten wij de pleister?

Wij spuiten de kant-en-klare spuitpleister met een grote airless spuitmachine, net als bij het latexspuiten. De pleister is kant-en-klaar en zit in emmers of zakken. Met behulp van de airless pleisterspuitmachine, spuiten wij de pleister gelijkmatig en onverdund op wanden en plafonds. Doordat de pleister vrij dik is, is er geen spuitnevel zoals bij latexspuiten wel het geval is. Wel plakken wij alle ramen, deuren en kozijnen af voordat wij gaan pleisterspuiten.

Gelijkmatige laagdikte

Door het spuiten van de pleister kunnen wij de pleister mooi en gelijkmatig verdelen. Direct na het aanbrengen strijken wij het oppervlak glad met speciale pleisterspanen. Dit glad afstrijken noemen wij afmessen. Het herhaaldelijk sponzen met water, zoals bij stucwerk van gips gedaan wordt, is bij het pleisterspuiten niet nodig.

Aangebracht in 2 lagen

Wij brengen de pleister vaak in 2 lagen aan. Indien u hiervoor kiest, verwerken wij het pleistervlies in de eerste pleisterlaag. Het spuiten van meerdere lagen pleister is dus geen enkel probleem. Na het drogen van de laatste pleisterlaag schuren wij deze pleisterlaag met een speciale wandschuurmachine. Hierdoor wordt de pleisterlaag zeer glad. Door deze werkwijze kunnen wij grote oppervlakken in zeer korte tijd pleisteren.

Geen scheuren door gebruik van pleistervlies

In het verleden moest u kiezen tussen glad pleisterwerk of een vorm van behang zoals bijvoorbeeld Renovlies voor het afwerken van behangklare wanden. Dit is nu verleden tijd. Doordat wij glad pleisterwerk kunnen verstevigen met pleistervlies kunt u in uw nieuwe woning genieten van glad pleisterwerk zonder scheurvorming.

Wat is pleistervlies?

Het pleistervlies is een glasvezeldoek op rol. Het materiaal krimpt en rekt niet en werkt scheuroverbruggend. Het pleistervlies wordt door ons spanningsarm aangebracht. Daarnaast is het materiaal maatvast en waterdampdoorlatend. Door het gebruik van pleistervlies wordt het vulvermogen van de pleister beter. Hierdoor is zwaar schuren niet nodig. Ook worden haarscheurtjes in de ondergrond overbrugd.

Hoe wordt pleistervlies aangebracht?

Als wij uw stucwerk verstevigen met pleistervlies, dan spuiten wij eerst een laag pleister op de wanden. Deze pleister verdelen wij met een lijmkam gelijkmatig over het wandoppervlak. Vervolgens drukken wij de pleistervlies in de natte pleisterlaag. Door de open porieën van het pleiservlies komt de natte pleister door het pleistervlies heen. 

pleistervlies aanbrengen

De banen pleistervlies brengen wij overlappend aan en snijden wij dubbel door, net als bij Renovlies behang. Hierdoor zijn de naden later onzichtbaar. Na het aanbrengen van het pleistervlies strijken wij de pleister, die door het pleistervlies heen is gekomen, glad af. Vervolgens moet de pleisterlaag drogen. Het drogen van de pleister duurt gemiddeld 24-48 uur.

Nadat de pleister droog is brengen wij de tweede pleisterlaag aan. Deze pleisterlaag strijken wij volledig glad af. Natuurlijk moet de eindlaag pleister weer drogen. Zodra de eindlaag pleister droog is, schuren wij indien nodig, de wanden nog na met een wandschuurmachine.

Door onze werkwijze kunnen wij de wanden zeer glad afwerken. Hierdoor de wanden uitermate geschikt voor het latex spuiten. Deze methode is overigens ook toepasbaar op plafonds.

pleister spuiten voor pleistervlies

De voordelen van pleistervlies?

Glad stucwerk zonder scheuren
Voor egaliseren, renoveren en saneren
Cellenbeton, gasbeton, baksteen, betonblokken
Maatvast
 Spanningsarm
Waterdampdoorlatend
 Bestand tegen verroting

Spuitklaar pleisterwerk

Op behangklare wanden en op bestaand sierpleisterwerk brengen wij de spuitpleister altijd in 2 lagen aan. Hierbij wordt de tweede pleisterlaag na droging altijd door ons geschuurd. Dit schuren doen we met een speciale wandschuurmachine. De wandschuurmachine is aangesloten op een stofzuiger waardoor het schuren weinig tot geen stofoverlast veroorzaakt. Doordat wij voor het schuren schuurpapier met een fijne korrel gebruiken wordt het stucwerk erg glad.

Stucwerk nalopen met lamp

Nadat de pleisterlaag door ons is geschuurd wordt de pleisterlaag nogmaals nagelopen en gecontroleerd. Hierbij gebruiken wij een witte ledlamp. Door het gebruik van deze lamp blijft geen enkele oneffenheid in het stucwerk onopgemerkt. Tijdens het nalopen repareren wij eventueel de laatste kleine beschadigingen.

Spuitklaar en zeer glad

 Het stucwerk is nu super glad en spuitklaar afgewerkt en is zeer geschikt voor het latexspuiten. Indien wij ook het latex spuiten voor u uitvoeren wordt dit dus de volgende stap.

spuitklaar pleisterwerk en latex spuiten

Ook latex spuiten na het pleisteren?

Wilt u ook mooi en strak latex spuitwerk nadat wij uw wanden hebben glad gepleisterd? Lees dan ook alles over het latex spuiten.

Welke pleister gebruiken wij?

Wij gebruiken spuitpleister van het merk Toupret. Deze pleister is door Toupret speciaal ontwikkeld voor het airless pleisterspuiten. De pleister gebruiken wij zowel voor het uitvlakken als voor het egaliseren van wanden en plafonds. Hierbij is voorstrijken van de wanden en plafonds vaak niet nodig. De pleister wordt door ons direct en onverdund aangebracht.

Na volledige uitharding kunnen wij de pleister gemakkelijk schuren met een wandschuurmachine. Hierdoor wordt het oppervlak zeer glad.

Daarnaast is de pleister door Toupret ontwikkeld om afgewerkt te worden met muurverf. Anders gezegd, de Toupret spuitpleister is de ideale ondergrond voor het latex spuiten. 

glad pleisterwerk door pleister spuiten

De Toupret pleister waarmee wij spuiten voor superglad pleisterwerk!

Toupret Airspray 2 in 1

Toupret Airspray 2 in 1

Speciaal voor het airless spuiten ontwikkelde egalisatiepleister en uitvlakplamuur voor alle onbehandelde en geschilderde ondergronden.

Lees meer

Toupret Airspray Finish

Toupret Airspray Finish

Airless verspuitbare en zelfnivellerende afwerkplamuurpasta voor nieuwe, onbehandelde en geschilderde ondergronden.

Lees meer

Toupret Redlight

Toupret Redlight

Lichtgewicht vul- en afwerkmiddel voor snelle herstellingen. De foam krimpt en scheurt niet en is na 30 minuten overschilderbaar.

Lees meer

De tarieven voor het spuiten van pleister!

Het glad afwerken van wanden en plafonds door het spuiten van pleister gaat snel en is daarom erg voordelig. Hierdoor kunnen wij glad pleisterwerk al aanbrengen vanaf €12,50 p/m²Wanneer wij naast het spuiten van de pleister ook de latex voor u mogen spuiten dan kunnen wij een aantrekkelijke korting geven. Dit omdat voor het spuiten van de pleister een machine wordt gebruikt die ook latex kan spuiten. Hierdoor kunnen de werkzaamheden snel en aanéénsluitend uitgevoerd worden met één enkele machine. Daardoor is het glad pleisteren en latex spuiten van wanden en plafonds al mogelijk vanaf €17,50 p/m².

Wat kost glad pleisterwerk?

Goedkoop latex spuiten is duurkoop!

Lijkt de prijs op een offerte te mooi om waar te zijn? Dan is dat ook vaak zo. Helaas komt het regelmatig voor dat wij worden ingeschakeld om latex spuitwerk van ondeskundige latex spuiters te herstellen. Natuurlijk wilt u zo voordelig mogelijk latex laten spuiten. Toch is het zo dat in veel gevallen goedkoop latex spuiten duurkoop blijkt te zijn. Doordat er bij te goedkoop latex spuiten hele goedkope latex wordt gebruikt en geen rekening wordt gehouden met de staat van de ondergrond, is het eindresulaat vaak slecht. Regelmatig zien wij dat latexspuitbedrijven de voorstrijk of fixeer mengen met latex en met dit mengsel de eerste laag spuiten. Natuurlijk wordt uw spuitwerk dan onjuist uitgevoerd. Hierdoor kunnen na verloop van tijd grote problemen ontstaan zoals bladderen en onthechting van de verf.

Al dit slecht uitgevoerde spuitwerk herstellen kost vaak onnodig veel geld. Daarom werken wij standaard met Wijzonol latex. Deze latex spuiten wij volgens de voorschriften van Wijzonol. De Wijzonol latex is zeer duurzaam en droogt mooi en egaal op. Wij gebruiken, in tegenstelling tot andere spuitbedrijven, geen latex van het merk Glidden, Caparol en Veveo.

Onze offertes zijn helder en duidelijk

Al onze offertes zijn helder van opzet. Ook wordt duidelijk aangegeven welke producten en materialen wij gebruiken. Meerwerk zoals het afplakken en afdekken wordt apart vermeld op de offerte. Zelfs de voorrijkosten worden apart gespecificeerd. U kunt op deze manier altijd controleren of wij werken volgens de gemaakte afspraken. Als erkend spuitbedrijf hebben wij geen geheimen voor onze klanten!

Wat staat er op de offerte voor uw spuitwerk?

Een heldere offerte is het begin van mooi- en strak spuitwerk. In onze offerte beschrijven we de werkzaamheden en materialen die nodig zijn voor het uitvoeren van uw spuitwerk. Graag leggen we de inhoud en opmaak van onze offerte aan u uit.

1. Inleiding

Natuurlijk staan op de offerte de klantgegevens. Deze gegevens staan bovenaan de offerte. Op het volgende deel staan de condities voor uw spuitwerk. Hier staat vermeld op welke datum wij de offerte hebben uitgegeven en tot wanneer de offerte geldig is. Naast het offertenummer staat ook vermeld op welke datum gestart kan worden met het spuitwerk en hoelang het spuitwerk gaat duren. Tot slot staat in dit deel van de offerte hoe de betaling kan plaatsvinden, bijv. pin bij oplevering.

2. Het voorwerk

Voordat wij kunnen latex spuiten moet er voorwerk uitgevoerd worden. Denk hierbij aan het afplakken van ramen, deuren, kozijnen en de vloer. Dit voorwerk staat apart vermeld op de offerte. Dit zijn één of meerdere regels die altijd bovenaan de offerte staan. Ook kunt u zien hoeveel vierkante meter wij voor u gaan afplakken of afdekken en wat de kosten hiervan zijn.

3. Kitwerk

Vaak worden de hoeken afgekit met een overspuitbare acrylaatkit. Hierdoor wordt het spuitwerk mooi en strak en zijn barsten in de hoeken later niet meer zichtbaar. Het kitten staat eveneens apart vermeld op de offerte. Omdat wij het kitten berekenen per strekkende meter, staat het aantal strekkende meters ook vermeld. Daarnaast geven wij ook aan welke kit wij gaan gebruiken. Dus zowel het merk als de type kit.

4. Pleister spuiten en/of latex spuiten

Als het voorwerk klaar is kunnen wij beginnen met pleister spuiten en/of latex spuiten. In deze volgorde vindt u dit ook terug op de offerte. Pleister spuiten en latex spuiten wordt berekend per vierkante meter. Op de offerte staat dus ook hoeveel vierkante meter wij voor u gaan spuiten met pleister en latex. Wij vermelden altijd de materialen die wij gebruiken. Dus merk en type materiaal.

5. Voorrijkosten

De voorrijkosten berekenen wij apart en per gereden kilometer. Wordt er voor u weinig gereden dan betaalt u weinig voorrijkosten. Wordt er veel gereden dan betaalt u wat meer. Dit is volgens ons eerlijke en overzichtelijk. Verrreken wij de autokosten in de m² prijs, zoals veel andere spuitbedrijven, dan betekent dit dat u voor een spuitklus van 400 m² in Almere veel meer voorrijkosten betaalt dan iemand voor een spuitklus van 100m² in Limburg. En dit kan volgens ons niet de bedoeling zijn!

6. Omzetbelasting (btw)

Op onze offerte vindt u natuurlijk ook terug welk btw tarief van toepassing is. Voor particulieren en woningen ouder dan 2 jaar is dit 9%. Bent u particulier en uw woning jonger dan 2 jaar dan geldt het 21% btw tarief. Voor zakelijke klanten geldt altijd het 21% btw tarief, ongeacht de leeftijd van de woning of het bedrijfspand.

De voordelen van een heldere offerte

Een heldere offerte waarop alle werkzaamheden en materialen duidelijk staan vermeld heeft veel voordelen:

Offertecondities duidelijk aangegeven
Voorwerk en meerwerk apart vermeld
Materiaal voor spuitwerk duidelijk vermeld
Voorrijkosten per gereden kilometer
Btw tarief duidelijk aangegeven
Controle klant eenvoudig

Profiteer nu ook van al deze voordelen!

Wilt u ook profiteren van de voorwaarden van een heldere offerte voor uw spuitwerk? Vraag dan direct online een heldere offerte aan. Zo kunt u snel genieten van mooi en strak latex spuitwerk!

Het meten van vloer- en muuroppervlak.

U wilt een offerte aanvragen voor strak spuitwerk. Dit kan snel een eenvoudig via ons online offerteformulier. Hierbij moet u het aantal vierkante meters wat wij moeten spuiten invullen. Omdat wij veel vragen krijgen over het opmeten van het wand- en vloeropperlvlak, leggen wij dit graag aan u uit. Als u het oppervlak van wanden en plafonds zelf uitrekent dan kunt u dit direct invullen in ons online offerteformulier. Wel zo handig voor het snel ontvangen van een offerte.

Oppervlakte van muren berekenen?

Om de oppervlakte van een muur te berekenen vermenigvuldigt u de breedte met de hoogte. Natuurlijk bestaat een kamer altijd uit meerdere muren. Daarom doet u voor elke muur dezelfde berekening. Vervolgens telt u het aantal vierkante meters van alle muren bij elkaar op. Hierbij een voorbeeld:

Oppervlak muur A = b x h = 1,80 x 2,70 = 4,86 m²
Oppervlak muur B = b x h = 1,60 x 2,70 = 4,32 m²

Totaal oppervlak = 4,86 x 4,32 = 9,18 m²

Als u dit voor alle muren in een ruimte doet heeft u het totale muuroppervlak berekent. Hier moet het oppervlak van ramen en deuren nog vanaf. De ramen en deuren worden niet gespoten dus dit oppervlak hoort er niet bij. Voor een deur kunt u uitgaan van 2 m² per deur. Voor ramen moet u dezelfde berekening maken als hierboven, dus breedte x hoogte.

Het oppervlak van alle ramen en deuren in de ruimte is ook belangrijk voor het afplakken. Omdat wij het afplakken per vierkante meter berekenen, moet u op het offerteformulier ook invullen hoeveel er afgeplakt moet worden. Bewaar de berekeningen dus goed.

oppervlakte wanden berekenen voor het latex spuiten

Oppervlakte plafond berekenen?

Om het oppervlak van een plafond te berekenen kunt u het beste de vloer opmeten. Het vloeroppervlak en plafondoppervlak is bijna altijd gelijk. Natuurlijk is het opmeten van de vloer veel eenvoudiger dan meten langs het plafond.

U meet dus over de vloer de lengte en breedte van de kamer. De lengte en breedte moet u met elkaar vermenigvuldigen. Dit is het vloeroppervlak en dus ook het plafondoppervlak. Hierbij een voorbeeld:

Oppervlak plafond = l x b = 5,00 x 4,00 = 20 m²

Heeft u het plafondoppervlak nodig van veschillende kamers dan herhaalt u deze berekening voor iedere kamer. De uitkomst van de berekening van elke kamer telt u bij elkaar op. Dit is dan het totale plafondoppervlak voor het spuiten. Dat dit verdeeld is over verschillende kamers of verdiepingen maakt niet zo heel veel uit.

oppervlak plafond berekenen voor latex spuiten

En natuurlijk de feiten waar wij trots op zijn!

Afgeronde projecten

Klanttevredenheid

%

Beveelt ons aan

Jaar ervaring

Kennis en ervaring

Wij werken uitsluitend met vakmannen. Hierdoor beschikt elke schilder en stukadoor over de juiste vakkennis. Dit is nodig omdat wij kwalitatief hoogwaardig spuitwerk leveren. Onze vakmannen hebben veel ervaring in het latex spuiten en pleister spuiten van woningen en bedrijfspanden. Zowel in de bestaande bouw als in de nieuwbouw. Door onze ruime kennis en ervaring krijgt uw opdracht de aandacht die het verdient!

Kwaliteit

Wij leveren kwalitatief hoogwaardig spuitwerk tegen een scherpe prijs! Doordat wij beschikken over de nieuwste latex- en pleister spuitmachines kunnen wij snel werken en daarbij ook een hoge kwaliteit leveren. Hierdoor zijn wij eerder klaar dan de concurrent. En dit merkt u in uw portomonee! Bij Oostevaar Schilderwerken en Afbouw krijgt u kwaliteit voor een scherpe prijs!

Klanttevredenheid 9,1

Doordat wij mooi en goed spuitwerk leveren wordt ons werk gewaardeerd! Wij worden beoordeeld met 5 sterren op Werkspot! Lees zelf onze reviews op Werkspot.nl. Daarnaast worden wij ook op Google beoordeeld met 5 sterren door onze klanten. En dit waarderen wij natuurlijk enorm! Door de beoordelingen van onze klanten kunnen wij onze service constant verbeteren waar nodig. Daarnaast krijgen nieuwe klanten een goed beeld van ons bedrijf. Ook benieuwd? Lees hier de reacties van onze klanten!

Reviews van onze klanten 

Een prettig persoon welke met je mee denkt in oplossingen en z'n afspraken na komt. Zeker een aanrader.

5,0

Udo uit Schagen

Mario heeft in onze jaren 30 woning de muren gepleisterd en gespoten met latex. Het werk ziet er super strak uit, de muren lijken weer als nieuw. Daarnaast is Mario een aardige vent en duidelijk in de communicatie. Laat je echter eerst goed door hem adviseren voor het beste resultaat. Ik kan Oostevaar Schilderwerken aan iedereen aanbevelen.

5,0

Scott Venneker uit Haarlem

Deze klant heeft alleen een beoordeling gegeven.

5,0

Etienne Minnaard uit Krommenie

Goede prijs, goede kwaliteit verf, snel beschikbaar, en een strak resultaat!

5,0

Niels Veraart uit Amsterdam

Mooi en strak pleister- en spuitwerk. We zijn er erg blij mee.

5,0

Martha Dermout uit Lelystad

De woonkamer is enorm opgeknapt en het werk is zeer vlot en snel uitgevoerd en op tijd opgeleverd. Ondanks een heel strak schema konden wij probleemloos op tijd verhuizen. Perfect!

5,0

Martin Por uit Almere

Wilt u ook mooi spuitwerk?

Wilt u ook mooi en hoogwaardig spuitwerk? Vraag dan snel en eenvoudig een online offerte aan voor uw spuitwerk. Hiervoor kunt u ons standaard offerteformulier invullen. Tijdens het invullen doorloopt u een aantal eenvoudige stappen. Nadat u het ingevulde formulier heeft verstuurd ontvangt u binnen 12 uur onze geheel vrijblijvende offerte. Profiteer snel van onze scherpe tarieven!

Uw spuitwerk door ons laten uitvoeren heeft talloze voordelen!

Goed overleg

Kleuradvies

Heldere offerte

Snel klaar

100% Tevreden

Goede garantie

Kennis en ervaring

Prijs en kwaliteit

Service

Contact

Natuurlijk zijn wij altijd bereid om te vertellen wat wij voor u kunnen betekenen. Wilt u meer informatie of wilt u advies voor uw schilder- of stucopdracht? Neem dan gerust contact met ons op! Want de stukadoors en schilders van Oostevaar Schilderwerken en Afbouw altijd voor u klaar!

Dit zijn de premium merken waar wij mee werken

Latex spuiten met Graco airless spuitmachines
Afplakken voor latex spuiten met Kip afplakmaterialen
Latex spuiten met Sigma coatings
Bij het latex spuiten gebruiken wij ProGold non-paint artikelen
Latex spuiten met SPS coatings
Latex spuiten met Sigma Paintr
Latex spuiten met verfgroothandel ProCoatings
Latex spuiten met Bouwmaat bouwmaterialen
Latex spuiten met Nieuwbouw in Almere
Latex spuiten met Wijzonol coatings