06 - 53 61 41 41 info@oostevaar.nl

Bekijk direct de prijzen voor spuitwerk!

Geen zwart plafond is te groot of te klein!

Het zwart spuiten van het plafond doen wij veelal in winkels, bedrijfspanden en kantoren. Het kan hierbij gaan om een plafond van onbehandeld beton (open plafonds), systeemplafond, steeldeck platen of bijvoorbeeld een gestucte plafond. De zwarte latex die wij gebruiken is van hoge kwaliteit en mooi mat waardoor uw winkel of kantoorpand een sjieke uitstraling krijgt. 

Een zwart plafond is op dit moment de laatste trend. Tegenwoordig spuiten wij dus vaak het plafond zwart met zwarte muurverf. Want een mooi zwart plafond oogt erg sjiek! Ook geeft een zwart plafond de ruimte een industriële uitstraling. Doordat een zwart plafond veelal ‘open’ wordt gelaten, spuiten wij ook leidingen, ventilatiekanelen en elektraleidingen met zwarte latex. Dit kan omdat wij een goede (buiten)kwaliteit zwarte latex gebruiken. 

Naast het zwart spuiten van plafonds hebben wij veel ervaring in het latexspuiten van grote oppervlakken. Hierbij moet u denken aan het latex spuiten van winkel, sportschool, kantoor, restaurant, cafe, bar, discotheek, bedrijfsruimte, sporthal, bedrijfsloods, woonhuis, slager, bakker, kledingwinkel, kantoorpand, sportwinkel, fitnessruimte, sportschool, warenhuis, parkeergarage etc. Hierbij spuiten wij vaak de muren en plafonds.

Doordat wij beschikken over de grote professionele airless spuitmachines kunnen wij elke spuitklus aan. Ook komen wij vooraf altijd vrijblijvend langs om het spuitwerk door te spreken en in te meten. Als één van de weinige spuitbedrijven krijgt u van ons een gedetailleerd meetrapport bij de offerte. Daardoor weet u precies waar u aantoe bent!

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast!

Jaar ervaring in spuitwerk

Uitgevoerde projecten

De zwarte latexverf spuiten wij op het plafond met een airless latexspuitmachine. Bij het airless latex spuiten brengen wij de zwarte latex onder hoge druk aan. Vaak is dit meer dan 200bar. Wij spuiten de zwarte muurverf dus onder hoge druk en zonder het toevoegen van extra lucht. De zwarte latexverf spuiten wij altijd onverdund. Daarnaast spuiten wij overlappend. Dit zorgt voor een mooie, dikke en egaal dekkende verflaag.

Voordat wij kunnen beginnen met het latex spuiten moeten we eerst afplakken. Dit zorgt ervoor dat ramen, kozijnen, en deuren niet onder de verf komen. Het afplakken neemt vaak veel tijd in beslag. Soms wel meerdere dagen. Het spuiten van de zwarte latexverf gaat echter wel snel. Veel sneller dan sauzen. Hierdoor kunnen wij het werk snel opleveren. De tijd dat u een ruimte niet kunt gebruiken is daardoor maar kort.

Plafond zwart spuiten
latex-spuiten-plafond-zwart-4

Doordat wij de nieuwste machines en technieken gebruiken bent u verzekerd van kwaliteitswerk. Wij gebruiken uitsluitend machines en gereedschappen van het Amerikaanse merk Graco

Door het gebruik van speciale verlengstukken kunnen wij tot 6 meter hoog spuiten zonder gebruik te maken van steiger of ladder. Dit werk snel en zorgt ervoor dat uw vloer niet beschadigd door het gebruik van klimmateriaal. Door het gebruik van verlengslangen kan de spuitmachine vaak buiten de ruimte en op de benedenverdieping blijven. Ook gebruiken wij vaak voorraadtanks van 90 liter zwarte latex voor het airless spuiten van grote plafonds. Hiermee kunnen wij 500 m2 zwarte latexverf spuiten zonder te stoppen!

Wij spuiten de zwarte latex altijd in 2 lagen om uw plafonds goed dekkend en egaal zwart te krijgen. Een egale en streeploze zwarte latexlaag is tenslotte wat u wilt.

Naast de 2 lagen latex spuiten wij soms ook een hechtprimer. Deze hechtprimer is dekkend en wordt onder hoge druk aangebracht. Nadat deze primer is aangebracht moet deze 4 uur drogen. Veelal wordt het latexspuitwerk verdeeld over meerdere dagen. Het afplakmateriaal laten wij dan meerdere dagen zitten. Zodra de primer voldoende droog is, spuiten wij de 2 lagen zwarte latex.

De zwarte latex die wij spuiten is van zeer goede (buiten)kwaliteit en droogt mooi mat en egaal op. Na het spuiten van de eindlaag latex wordt direct al het afplakmateriaal verwijderd en opgeruimd. Nadat wij al het afval hebben afgevoerd, is uw spuitwerk klaar!

zwart-plafond-the-mixer-apeldoorn
zwart-plafond-the-mixer-apeldoorn

Bekijk wat wij als ervaren laterspuiter nog meer doen!

Waarom spuitwerk door ons laten doen?

Als wij voor u latexspuiten heeft dit veel voordelen!

Als ervaren latexspuiter gebruiken wij de beste latex van Wijzonol en Keim. Ook werken wij met de nieuwste Graco spuitmachines. Dit betekent dat wij alleen werken met goede materialen en moderne machines. Hierdoor worden uw muren en plafonds superstrak!

Lees hier welke voordelen onze werkwijze heeft. Natuurlijk kunt u ook voorbeelden zien van onze projecten. Regelmatig maken wij foto’s en filmpjes van ons spuitwerk!

Bekijk projecten

Wij spuiten plafond met zwarte latex voor de laagste prijs per m2!

Doordat wij de zwarte latex groot inkopen kunnen wij voor de laagste prijs per m2 spuiten! Daarnaast is de prijs natuurlijk afhankelijk van het oppervlak. Want hoe groter het oppervlak wat wij met zwarte latex moeten spuiten, hoe voordeliger de prijs.

Wij gebruiken de beste zwarte latex!

De zwarte latex die wij gebruiken is van goede kwaliteit. Dit betekent dat de latex zowel binnen- als buiten gebruik kan worden. Door de hoge kwaliteit van deze zwarte latex is het spuitwerk erg duurzaam.

Wij spuiten altijd 2 lagen zwarte latex!

Wij spuiten altijd 2 lagen zwarte muurverf om uw plafond goed dekkend en egaal zwart te krijgen. Ook is de latex die wij gebruiken mooi mat. Dit zorgt voor een sjieke uitstraling!

Zwart latexspuiten is voordeliger dan rollen

Het zwart spuiten van een plafond gaat veel sneller dan rollen. Dit heeft veel voordelen. Ten eerste werkt onze latexspuiter altijd nat-in-nat. Dit voorkomt banen en strepen.  Ten tweede is het latexspuiten veel voordeliger dan sauzen omdat het snel gaat. Daarbij is het zwart schilderen van leidingen en ventilatiekanalen niet te doen. Meespuiten van ventilatiekanelen en elektraleidingen is daarentegen geen enkel probleem.

Naast het zwart spuiten van plafonds spuiten wij ook structuurachtige ondergronden met latexverf. Hierbij is elke kleur mogelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan spack, spachtelputz en behang. Door dit alles is het muurverfspuiten breed toepasbaar.

Als wij latexspuiten heeft u veel voordelen

Het plafond zwart spuiten heeft veel voordelen. De voordelen zijn:

  • Egaal, dus geen banen en strepen
  • Hoge laagdikte
  • Voordelig en goedkoop
  • Snel klaar
  • Alle kleuren mogelijk
  • Weinig rommel

Naast zwart spuiten wij alle kleuren

De latex die wij spuiten kunnen wij in elke kleur laten mengen. Ook in kleuren van andere verfmerken. En zelfs in de kleuren van de bekende bouwmarkten zoals Gamma en Praxis. Wij gebruiken uitsluitend kwaliteitslatex van schrobklasse 1.

Wij spuiten ook minerale muurverf van Keim

Zowel binnen als buiten spuiten wij muren en plafonds ook met minerale latex. Dit is latex van het merk Keim. Deze minerale verf hecht door een chemische reactie met de ondergrond. Afbladderen of onthechting is bij deze minerale muurverf niet mogelijk.

Airless verfspuit ervaringen

5-star-review-latex-spuiten

Toppers zijn dit. Mario heeft in ons huis de begane grond en de eerste verdieping voorzien van strak gespoten verf. Vooraf was de communicatie prettig, de offerte helder en de afspraken daarmee goed. Tijdens de klus was de communicatie ook top. Per dag werden we uitstekend op de hoogte gehouden en kregen we nog de nodige tips voor het verdere proces. Kortom prijs - kwaliteit meer dan uitstekend. Met dit bedrijf haal je vakmensen in huis.

Indira von Oven

5-star-review-latex-spuiten

Mario heeft bij ons de plafonds op de begane grond en eerste verdieping gespuit verft, nadat het afgekit, afgeplakt en in de primer gezet was. Dat heeft hij zeer professioneel gedaan en we zijn dan ook super blij met het resultaat. Hij doet wat hij zegt, werkt netjes en heeft passie voor zijn vak en dat zie je terug in het resultaat! Een absolute aanrader!

Steven Ursem

5-star-review-latex-spuiten

Bedankt voor plafonds, ze zijn super strak!

Natasha Vork

Wilt u ook mooi- en strak spuitwerk?

Ontvang vandaag nog onze vrijblijvende offerte!

OOSTEVAAR SPUITWERKEN

WORMERWEG 4G
1311 XB ALMERE

TELEFOON: 06 - 53 61 41 41
EMAIL: INFO@OOSTEVAAR.NL

KVK NUMMER: 68714882
BTW NUMMER: NL001597512B96

Onze verfspuit partners