06 - 53 61 41 41 info@oostevaar.nl

Bekijk direct de prijzen voor spuitwerk!

Plafond en muren spuiten met spoed

Zit u in tijdnood? Of heeft uw latexspuiter u laten zitten? Uw plafond en muren spuiten doen wij ook met spoed. Regelmatig zien wij dat latexspuiters hun afspraken niet nakomen. Hierdoor blijft u als klant met de ellende achter.

Doordat wij meerdere goede latexspuiters in dienst hebben kunnen wij snel inspelen op spoedopdrachten. Vaak kan de dag na het eerste contact al gestart worden met het werk. Uw plafond en muren spuiten met spoed is voor ons dan ook geen enkel probleem. Ook hebben wij de meeste gangbare latexverf op voorraad. In sommige gevallen is de tijd om een plafond en muren met spoed te spuiten zo kort dat wij kiezen voor een éénlaagsverfsysteem. Hiervoor gebruiken wij dan een minerale muurverf. Deze minerale muurverf hecht enorm goed, is ultradekkend en stinkt niet. Daardoor kan uw woning of bedrijf snel na het spuiten weer gebruikt worden.

Ziet u in het plafond of muren nog veel grote en diepe beschadigingen dan moet het oppervlak eerst glad gepleisterd worden. Dit doen wij door het pleister spuiten.

Plafond en muren met spuiten met spoed = éénlaagsverfsysteem

Regelmatig worden wij gebeld door klanten die in enorme tijdnood zijn gekomen. Dit komt vaak doordat de latexspuiter die het werk zou uitvoeren het laat afweten. Omdat wij dit vaak hebben meegemaakt, hebben wij hiervoor een speciale werkmethode ontwikkeld. Om mooi spuitwerk te leveren in zeer korte tijd, maken wij gebruik van een éénlaagsverfsysteem.

Het grote voordeel van een éénlaagsverfsysteem is dat het aanbrengen erg snel gaat. Daarnaast hoeven wij geen rekening te houden met droogtijden. Voor een éénlaagsverfsysteem gebruiken wij een minerale muurverf. Deze muurverf is ultradekkend. Hierdoor kunnen wij muren spuiten van een donkere- naar een lichte kleur in één laag.  Ook is de hechting van een minerale muurverf 100%.

Als wij uw plafond en muren met spoed spuiten kunnen wij dus een minerale muurverf spuiten. Het spuiten van spoedklussen met de minerale muurverf heeft veel voordelen; de hechting is 100%, de verf heeft een hoge waterdampdoorlatendheid, heeft een hoge witheidsgraad, is ultradekkend, heeft een supermatte uitstraling en is goed afneembaar.

Structuur plafond en muren met spoed spuiten?

Naast het latex spuiten van gladde plafonds spuiten wij ook structuurachtige plafonds met spoed. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een spack plafond.

Afhankelijk van de grofheid van de structuur, rollen wij het plafond na. Hiervoor gebruiken wij een zogenaamde Graco jetroller. Vooral bij spack is dit nodig om de plafondverf goed in de gaatjes te drukken. Ook is het zo dat structuurachtige plafonds niet afgeplakt kunnen worden. Door de korrelstructuur hecht de tape erg slecht of helemaal niet. Hierdoor is het vaak lastig om verschillende kleuren te spuiten als u een spack plafond heeft. Moeten wij  uw plafond en muren met spoed spuiten dan spuiten wij vaak alles in één kleur wit. Dit kan spierwit zijn of bijvoorbeeld gebroken wit zoals RAL9016 of RAL9010.

Heeft u een plafond of muren met gebreken zoals banen, strepen en vlekken? Dan is vaak meer tijd nodig om dit op te lossen. Soms enkele dagen. Dit komt omdat voor het oplossen van problemen in de ondegrond een primer nodig is die 12 uur moet drogen. Plafonds en muren spuiten met spoed is dus niet mogelijk als er gebreken zijn.

Ook met spoed spuiten wij milieuvriendelijke latexverf!

Wij gebruiken voor plafonds en muren spuiten met spoed veelal verf van ons huismerk Wijzonol. Dit is een kwalitatief zeer goede muurverf van schrobklasse 1. Ook droogt deze latex heel erg mooi en snel op. Dus helemaal egaal en zonder banen en strepen.

Onze latex is dus uitstekend geschikt voor spuiten van plafond en muren met spoed. Doordat de latex schrobklasse 1 en dampdoorlatend is kan de latex ook gebruikt worden op plafonds in keuken of badkamer.

Latex van Wijzonol is op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel. Dit betekent dat het bindmiddel gemaakt wordt uit een natuurlijk product. Belangrijk hierbij is dat dit natuurproduct onbeperkt voorradig is. Wijzonol gebruikt hiervoor zetmeel. Zetmeel is onuitputtelijk en wereldwijd in overvloed voorradig. Doordat wij deze milieurvriendelijke latex gebruiken voor het latexspuiten is de milieubelasting laag. Hierdoor kunnen wij niet alleen mooi- maar ook duurzaam spuitwerk leveren.

FAQ Plafond en muren spuiten met spoed

Heeft u nog vragen?

Omdat wij veel vragen krijgen over spoedopdrachten hebben wij alle vragen nog eens op een rijtje gezet. Het blijkt dat er bijvoorbeeld veel onduidelijkheid is over de droogtijden van de muurverf. Ook krijgen wij regelmatig de vraag of wij verschillende kleuren op één dag kunnen spuiten.

Door de meest gestelde vragen te beantwoorden, willen wij het voor u zo duidelijk mogelijk maken. Om meer duidelijkheid te krijgen kunt u ook diverse voorbeelden van onze projecten bekijken.

Bekijk projecten

Kunnen jullie het plafond en de muren met spoed in elke kleur spuiten?

De muurverf waarmee wij spuiten kunnen wij in elke denkbare kleur laten mengen. Ook in kleuren van andere merken. En zelfs in de kleuren van de bekende bouwmarkten zoals Gamma en Praxis. De meest gekozen kleuren voor het plafond en muren zijn wit, RAL9016, RAL9010 en zwart. 

Wat moet ik doen voordat jullie met spoed komen spuiten?

Omdat wij ramen, deuren en kozijnen afplakken moeten deze schoon en vetvrij zijn. Ook kunnen wij niet afplakken als de kozijnen nog vol met gipsresten zitten van de stukadoor. Het is dus belangrijk dat de delen die wij afplakken schoon zijn. Ook is het handig dat de ruimtes die wij spuiten opgeruimd zijn. Deze geen bouwafval, opgeslagen bouwmaterialen e.d.

Wat is het verschil tussen muurverf van schrobklasse 1 en 2?

Muurverf van schrobklasse 1 bevat meer bindmiddel dan latex van schrobklasse 2. Hierdoor kunt u de latex van schrobklasse 1 regelmatig met een doek schoonmaken zonder dat de latex slijt. Bij schrobklasse 2 slijt de latex sneller. Hierdoor komen glanzende plekken in de latex. Dit noemen wij opglanzen van de latex. Opglanzen van de latex op bijvoorbeeld het plafond valt erg op!

Hoe gaat het plafond spuiten in z'n werk?

Het spuiten van het plafond doen wij altijd met een airless latexspuitmachine. Wij spuiten altijd eerst een speciale, hogedruk primer. Deze primer zorgt voor een goede hechting en heft, bij nieuw stucwerk, de zuiging van het plafond op. Zodra deze primer droog is, spuiten wij de eindlaag latex.

Welke muurverf gebruiken jullie als jullie plafond en muren met spoed spuiten?

Wij gebruiken uitsluitend latexverf van het merk Wijzonol voor spoedopdrachten. Deze latex is van zeer goede kwaliteit. Deze latex dekt erg goed en droogt helemaal egaal en streeploos op. Ook is de latex vrij dik. Het spuiten van het plafond met Wijzonol latex kan dan ook alleen met professionele machines. Wij spuiten uw plafond niet met goedkope of waterige latex.

Spuiten jullie alleen gladde plafonds en muren met spoed?

Nee, wij spuiten diverse ondergronden met spoed. Denk hierbij aan het spuiten van spack, spachtelputz, gipsplaten, gibo-blokken, beton, groene- en bruine dakplaten en pleisterwerk.

Betaal ik 9% of 21% btw?

Bent u particulier en is uw woning ouder dan 2 jaar? Dan brengen wij 9% btw in rekening. Bent u een particuliere klant en is uw woning jonger dan 2 jaar? Dan brengen wij 21% btw in rekening. Voor alle zakelijke klanten geldt altijd het 21% btw tarief. Natuurlijk staat het juiste btw tarief duidelijk vermeld op al onze offertes en facturen.

Hoe kan ik betalen?

Zodra uw spuitwerk klaar is kunt u eenvoudig op locatie per pin betalen. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om te betalen per factuur. De betaaltermijn voor het betalen per factuur is 7 dagen na oplevering.

Airless verfspuit ervaringen

5-star-review-latex-spuiten

Toppers zijn dit. Mario heeft in ons huis de begane grond en de eerste verdieping voorzien van strak gespoten verf. Vooraf was de communicatie prettig, de offerte helder en de afspraken daarmee goed. Tijdens de klus was de communicatie ook top. Per dag werden we uitstekend op de hoogte gehouden en kregen we nog de nodige tips voor het verdere proces. Kortom prijs - kwaliteit meer dan uitstekend. Met dit bedrijf haal je vakmensen in huis.

Indira von Oven

5-star-review-latex-spuiten

Mario heeft bij ons de plafonds op de begane grond en eerste verdieping gespuit verft, nadat het afgekit, afgeplakt en in de primer gezet was. Dat heeft hij zeer professioneel gedaan en we zijn dan ook super blij met het resultaat. Hij doet wat hij zegt, werkt netjes en heeft passie voor zijn vak en dat zie je terug in het resultaat! Een absolute aanrader!

Steven Ursem

5-star-review-latex-spuiten

Bedankt voor plafonds, ze zijn super strak!

Natasha Vork

OOSTEVAAR SPUITWERKEN

WORMERWEG 4G
1311 XB ALMERE

TELEFOON: 06 - 53 61 41 41
EMAIL: INFO@OOSTEVAAR.NL

KVK NUMMER: 68714882
BTW NUMMER: NL001597512B96

Onze verfspuit partners