06 - 143 15 571 info@oostevaar.nl

Deze premium kwaliteit muurverf is ultra wit, zeer goed dekkend, hecht extreem goed en is schrobklasse 1. Lees alles over het spuiten van deze superieure kwaliteit latex!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Minerale muurverf is absolute topklasse!

Gaat u voor de hoogste kwaliteit? Dan is het spuiten van onze minerale muurverf de beste keuze! De superieure kwaliteit biedt veel voordelen. De muurverf is ultra wit, zeer goed dekkend en van schrobklasse 1. Ook zorgt deze muurverf voor een gezond leefklimaat. Kortom, onze mineraalverf is absoluut het beste voor uw muren en plafonds!

Een minerale muurverf wordt gemaakt uit natuurlijke grondstoffen. Als bindmiddel wordt waterglas gebruikt. Waterglas gaat een chemische verbinding aan met elke steenachtige ondergrond. Dit zijn bijvoorbeeld; steen, pleister en beton. Hierdoor is de hecthing van mineraalverf ongekend. Nadat de chemische verbinding heeft plaatsgevonden is verwijderen onmogelijk. Anders gezegd, afbladderen is onmogelijk. Dit is bij normale latexverf wel anders.

Natuurlijk is onze minerale muurverf zeer wit, mooi mat en ultradekkend. Ook is de muuverf van schrobklasse 1 dus goed reinigbaar. Verder behoud de muurverf meer dan 15 jaar z’n kleur. Onze mineraalverf is dan ook absolute topklasse! Samengevat, de kwaliteit is superieur! Bekijk hier een voorbeeld van een mineraalverfproject.

Nog een leuk weetje; mineraalverf kan niet branden. Dus in het geval van brand ontstaan geen giftige gassen. Bij goedkope latex muurverf gebeurt dit wel.

Een minerale muurfverf spuiten heeft veel voordelen

Het spuiten van de minerale muurverf heeft veel voordelen; de hechting is 100%, de verf heeft een hoge waterdampdoorlatendheid, heeft een hoge witheidsgraad, is ultradekkend, heeft een supermatte uitstraling en is goed afneembaar.

Ten eerste is de hechting dus ongekend goed. Dit komt omdat onze mineraalverf hecht door middel van verkiezeling. De verf versteend als het ware met de ondergrond. De muurverf die wij spuiten gaat dus een onoplosbare verbinding aan met nieuw pleisterwerk, beton, baksteen, natuursteen e.d.

Ten tweede is onze mineraalverf zeer damp-open. Vocht vanuit de ondergrond kan ongehinderd naar buiten verdampen. Er kan dus geen vochtophoping ontstaan tussen de verflaag en de ondergrond. Dit is bij latex wel het geval waardoor latex kan afbladderen. Bij onze minerale muurverf is afbladderen niet mogelijk. De muurverf blijft ademen.

Ook zorgt de unieke witheidsgraad, het hoog dekkende vermogen, het hoge rendement en de supermatte uitstraling ervoor dat onze mineraalverf absoluut de beste keuze is voor uw muren en plafonds! Natuurlijk is een nuurverf van deze kwaliteit van schrobklasse 1 en dus goed reinigbaar.

Minerale muurverf spuiten voor een gezond leefklimaat

De minerale muurverf die wij spuiten is gemaakt uit natuurlijk producten. Doordat onze mineraalverf zeer dampopen is ontstaat geen condens. Hierdoor krijgen schimmels en bacterieën geen kans. Bij onze minerale muurverf krijgt u dus een schone en hygiënische verflaag. Dit zorgt voor een gezond leefklimaat.

Als wij uw muren en plafonds met onze mineraalverf spuiten krijgt u dus een gezonder binnenklimaat. Daarnaast is de mineraalverf de beste keuze voor vochtige ruimtes zoals keukens, badkamers en kelders.

Wij spuiten met superieure kwaliteit mineraalverf!

Wij spuiten uitsluitend de beste kwaliteit minerale muurverf. Onze mineraalverf is dan ook van superieure kwaliteit. De muurverf is afneembaar en van schrobklasse 1. Ook droogt deze mineraalverf heel erg mooi op. Dus helder wit, mooi mat en de muurverf is ongevoelig voor strijklicht.

Onze mineraalverf is de beste keuze voor zowel het spuiten van nieuw stucwerk en bestaand schilderwerk. Natuurlijk vertellen wij u graag meer over deze superieure kwaliteit muurverf.

FAQ Latex spuiten

Vragen spuitwerk?

Omdat wij veel vragen krijgen over spuitwerk hebben wij alle vragen nog eens op een rijtje gezet. Het blijkt dat er bijvoorbeeld veel onduidelijkheid is over het spuiten van mineraalverf. Ook krijgen wij bijna dagelijks de vraag of wij behangklare wanden kunnen spuiten met muurverf.

Door de meest gestelde vragen te beantwoorden, willen wij het voor u zo duidelijk mogelijk maken. Om meer duidelijkheid te krijgen kunt u ook diverse voorbeelden van onze projecten bekijken.

Wat kost minerale muurverf spuiten?

Het spuiten van minerale muurverf kan al v.a. €8,50 p/m2 inclusief het materiaal. 

Hoe gaat het spuiten van een mineraalverf?

Het spuiten van mineraalverf doen wij met een grote airless spuitmachine. Dit is nodig omdat mineraalverf vrij dik is. Hierdoor kan deze muurverf niet met een kleine airless machine gespoten worden. Als één van de weinigen in Nederland hebben wij de grootste airless spuitmachines. Hierdoor kunnen wij zonder problemen minerale muurverf spuiten.

Is de minerale muurverf afneembaar?

Jazeker, onze minerale muurverf is van schrobklasse 1. Hierdoor is de muurverf na droging goed schoon te maken en te reinigen.

Wat moet ik doen voordat jullie komen spuiten?

Omdat wij ramen, deuren en kozijnen afplakken moeten deze schoon en vetvrij zijn. Ook kunnen wij niet afplakken als de kozijnen nog vol met gipsresten zitten van de stukadoor. Het is dus belangrijk dat de delen die wij afplakken schoon zijn.

Spuiten jullie alleen gladde muren en plafonds

Nee, wij spuiten diverse ondergronden met mineraalverf. Denk hierbij aan het spuiten van spack, spachtelputz, gipsplaten, gibo-blokken, beton en pleisterwerk. Vaak gebruiken wij hiervoor ook de jetroller. Hiermee worden alle gaatjes in de structuur goed opgevuld.

Betaal ik 9% of 21% btw?

Bent u particulier en is uw woning ouder dan 2 jaar? Dan brengen wij 9% btw in rekening. Bent u een particuliere klant en is uw woning jonger dan 2 jaar? Dan brengen wij 21% btw in rekening. Voor alle zakelijke klanten geldt altijd het 21% btw tarief. Natuurlijk staat het juiste btw tarief duidelijk vermeld op al onze offertes en facturen.

Hoe kan ik betalen?

Zodra uw spuitwerk klaar is kunt u eenvoudig op locatie per pin betalen. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om te betalen per factuur. De betaaltermijn voor het betalen per factuur is 7 dagen na oplevering.

Airless verfspuit ervaringen

5-star-review-latex-spuiten

Prettige en snelle communicatie, goede service en bovenal goed spuitwerk!

Laurens Rinsma

5-star-review-latex-spuiten

Ik kan iedereen Oostevaar Spuitwerken aanbevelen, reageert snel, goede prijs (doet meer dan andere schilders en alsnog is de offerte goedkoper), is op korte termijn beschikbaar, levert heel goed werk en is super vriendelijk. Mario gaf ook nog tips voor de rest van het huis wat nog geschilderd moest worden. Mijn plafond ziet er super strak uit!

Tessa Fennema

5-star-review-latex-spuiten

Wij zijn erg tevreden over het geleverde werk , alles verliep volgens afspraak en toen het werk uitgesteld moest worden omdat de muren niet droog waren, werd dat op een nette en flexibele manier opgelost. Eindresultaat is keurige muren en een goed gevoel bij deze correcte en flexibele ondernemer.

Jan Klok

Veral Nederland

Contact formulier

Oostevaar Spuitwerken

Wormerweg 4G-192
1311 XB Almere

Telefoon: 06 - 143 15 571
Email: info@oostevaar.nl

KvK nummer: 68714882
Btw nummer: NL001597512B96

Onze verfspuit partners