06 - 143 15 571 info@oostevaar.nl

Latex spuiten v.a. €3,25 p/m²

Vraag direct een online offerte aan!

Glad pleisterwerk v.a. €12,50 per m²

Wanden en plafonds glad en spuitklaar!

Home | Historie van Oostevaar Schilderwerken en Afbouw

Historie van Oostevaar Schilderwerken en Afbouw

door | 21 sep 2018

Wij zijn een dynamisch schilders- en stukadoorsbedrijf. Doordat wij uitsluitend werken met een vast team van vakmensen zijn de lijnen kort. Ook is het contact met onze klanten persoonlijk en informeel. Al met al hechten wij veel waarde aan goede omgangsvormen met onze klanten. Doordat wij een persoonlijke aanpak combineren met kwaliteit en daarnaast ook een goede service bieden, heeft ons bedrijf een sterke positie in de schilders- en stukadoorsbranche. Of u nu een particuliere of zakelijke klant bent, bij ons bent u aan het juiste adres!

De oorsprong van het bedrijf

Van oorsprong is Oostevaar Schilderwerken en Afbouw van start gegaan als schilders-, stukadoors- en afbouwbedrijf in Amsterdam. Daardoor was het bedrijf vooral werkzaam in Amsterdam, Purmerend, Zaandam, Enkhuizen en Aalsmeer. Nadat het bedrijf verhuist is naar Almere, is het werkgebied van het bedrijf verder uitgebreid. Daardoor schilderen en stukadoren wij nu ook in de Gooi- en Vechtstreek zoals; Soest, Laren, Loosdrecht, Lelystad, Amersfoort en het oostelijk deel van Nederland.

De historie van Oostevaar Schilderwerken en Afbouw

2008 Oprichting

In 2008 is het bedrijf opgericht als schilders- en stukadoorsbedrijf in Amsterdam. In het begin was het bedrijf vooral actief in Amsterdam, Purmerend en Zaandam.

2009 Spuitwerk

 Vanaf 2009 is het bedrijf zich gaan toeleggen op het spuiten van plafonds, wanden en houtwerk met latex en lak. Ook zijn wij begonnen met het spuiten van gips en dunpleister.

2012 Verhuizing

Doordat het bedrijf in 2012 is verhuist naar Almere, zijn wij nu ook werkzaam in de Gooi- en Vechtstreek, Soest, Laren, Loosdrecht, Lelystad, Amersfoort en het oostelijk deel van Nederland.

2014 Kwaliteit

Doordat wij zijn gaan samenwerken met grote leveranciers, gebruiken wij uitsluitend nog A-kwaliteit producten van de gerenommeerde merken Sigma Coatings en SPS.

2018 Nieuwe machines

Omdat wij in 2018 nieuwe en moderne Graco machines hebben gekocht, kunnen wij snel en efficiënt werken. Hierdoor kunnen wij kwaliteit bieden tegen een scherpe prijs!

Contact

Natuurlijk zijn wij altijd bereid om te vertellen wat wij voor u kunnen betekenen. Wilt u meer informatie of wilt u advies voor uw schilder- of stucopdracht? Neem dan gerust contact met ons op! Want de stukadoors en schilders van Oostevaar Schilderwerken en Afbouw altijd voor u klaar!

Dit zijn de premium merken waar wij mee werken

Latex spuiten met Graco airless spuitmachines
Afplakken voor latex spuiten met Kip afplakmaterialen
Latex spuiten met Sigma coatings
Bij het latex spuiten gebruiken wij ProGold non-paint artikelen
Latex spuiten met SPS coatings
Latex spuiten met Sigma Paintr
Latex spuiten met verfgroothandel ProCoatings
Latex spuiten met Bouwmaat bouwmaterialen
Latex spuiten met Nieuwbouw in Almere
Latex spuiten met Wijzonol coatings