06 - 53 61 41 41 info@oostevaar.nl

Bekijk direct de prijzen voor spuitwerk!

Buitengevels spuiten voor een nieuwe look!

De buitenkant van uw woning of bedrijfspand wordt het hele jaar blootgesteld aan het weer. Hierdoor zal de gevel op den duur verweren. Door het verweren wordt de gevelverf vaal. Hierdoor ziet de gevel er ook veel minder mooi uit. Vanzelfsprekend valt iedereen dit op!

Uw woning of bedrijfspand wordt het hele jaar door blootgesteld aan regen, wind, sneeuw, vorst en zon. De uv-straling in zonlicht is erg aggresief en tast de verflaag aan. Anders gezegd, de glans en kleur verandert door het zonlicht. Tot nu was het opnieuw sauzen van de gevel de enige manier om de buitenzijde van de gevel op te knappen. Natuurlijk is dit tijdrovend en daardoor ook erg duur. In tegenstelling tot sauzen is het latex spuiten van de buitengevel veel voordeliger.

De gevelverf die wij gebruiken heeft een zeer goede dekking. Ook wordt de gevelverf in hoge laagdikte aangebracht. Hierdoor heeft de verf een zeer mooie vloeiing. De hechting op de gevel is optimaal. Al deze eigenschappen zorgen ervoor dat de gevel er na het spuiten weer als nieuw uitziet en weer jarenlang meegaat.

Het spuiten van de gevel gaat snel en is duurzaam!

Het spuiten de buitengevel gaat erg snel. Ook is de gevelcoating die wij gebruiken speciaal gemaakt voor het latex spuiten. De airless spuitmachines die wij gebruiken zijn van merk Graco. Dit zijn professionele machines. Deze machines zijn geschikt voor zwaar gebruik. Hierdoor kunnen wij elk oppervlak aan. Of het nu gaat om 50 m² of 5000 m² gevelspuiten.

Natuurlijk wilt u weer voor lange tijd genieten van het spuitwerk. En dat kan! De coating die wij voor het spuiten gebruiken is van zeer hoge kwaliteit en is zeer duurzaam. Afbladderen is dan ook onmogelijk. Hierdoor gaat het spuitwerk op de gevel weer vele jaren mee! Afhankelijk van de kleur kunnen wij tot 10 jaar garantie geven op spuitwerk buiten.

Onze gevelspuiters zijn VCA gecertificeerd!

via-gecertificeerdVoor het spuiten van gevels werken wij vaak op een bouwplaats. Ook gebruiken wij vaak steigers en hoogwerkers. Om zo veilig mogelijk te kunnen werken beschikken al onze latexspuiters over een VCA-dioloma of VOL-VCA diploma.

De prijs voor het spuiten van de gevel gaat per m2!

De prijs voor het spuiten van de gevel wordt berekend per vierkante meter. Dit geldt ook voor het het afplakken van ramen en deuren. En bijvoorbeeld voor het afdekken van de bestrating. Vooraf komen wij dan ook altijd vrijblijvend bij u langs om de spuitklus door te spreken en in te meten. Want ook bij verfspuiten geldt: meten is weten! En dat is erg belangrijk want alleen op deze manier weet u precies waar u aan toen bent!

Tijdens de bezichtiging van het werk meten wij altijd het bruto spuitoppervlak. Het bruto spuitoppervlak is het oppervlak van de gevel min alle ramen, deuren enz. Bij het inmeten van het werk is het dus belangrijk dat het spuitoppervlak zorgvuldig berekend wordt. U wilt immers niet betalen voor het spuiten van een roldeur terwijl deze afgeplakt wordt!

 

Als enige spuitbedrijf in Nederland ontvangt u van ons naast de offerte ook altijd het meetrapport. In het meetrapport staat precies wat wij gemeten hebben tijdens de bezichtiging. Ook staat duidelijk vermeld hoeveel vierkante meter de gevel is. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent. En dat is belangrijk want u wilt natuurlijk zo voordelig mogelijk uit zijn voor het spuiten van uw gevel!

 

Bel direct!
06 – 143 15 571

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast!

FAQ Gevel spuiten

Vragen spuitwerk?

Als ervaren latexspuiter gebruiken wij de beste coatings voor buiten. Ook werken wij met de nieuwste Graco spuitmachines. Dit betekent dat wij alleen werken met goede materialen en moderne machines. Hierdoor wordt uw spuitwerk superstrak!

Lees hier welkle voordelen onze werkwijze heeft. Natuurlijk kunt u ook voorbeelden zien van onze projecten. Regelmatig maken wij foto’s en filmpjes van ons spuitwerk!

Bekijk projecten

Welke verf gebruiken jullie voor het spuiten van de gevel?

Voor het spuiten van de gevel gebruiken wij voornamelijk een minerale muurverf. Deze gevelverf hecht extreem goed en is zeer dampopen. Hierdoor is afbladderen onmogelijk. Ook is het kleurbehoud van de gevel fenomenaal. De geval zal na het spuiten tenminste 10 jaar z’n kleur behouden. Naast deze minerale gevelverf spuiten wij ook gevels met een buitenkwaliteit latex. 

Welke kleuren coating spuiten jullie?

De gevelcoating die wij gebruiken voor het spuiten van gevels kan in elke kleur gemengd worden. Ook is de gevelverf verkrijgbaar in verschillende glansgradaties.

Hoe zit het met roest op stalen gevels?

Als uw gevel uit stalen platen bestaat en roestplekken heeft dan moeten deze eerst behandeld worden. De roestplekken borstelen wij schoon met een staalborstel. Na het borstelen worden de plekken behandeld met een corossiewerende primer.

Hoe zit het met spuitnevel?

Vooral bij het spuiten van gevels is spuitnevel ongewenst. Om de spuitnevel tot een minimum te beperken moet de juiste spuittip gebruikt worden in combinatie met een jet-roller. Ook moet de spuitdruk goed afgesteld staan. Bij een buitenkwaliteit latex gebruiken wij ook een verwarmde materiaalslang. Door warme verf te spuiten wordt de spuitnevel verder beperkt. 

Moet er afgeplakt worden?

Jazeker, ook bij het spuiten van buitengevels moeten wij afplakken. Ramen, deuren en alle delen die wij niet spuiten plakken wij af met folie en maskeerpapier.

Kunnen jullie bij elk weertype spuiten?

Nee, het spuiten van de buitengevel kan niet bij regen. Doordat wij een watergedragen coating gebruiken moet het droog zijn op de dag van het spuiten. Wel droogt de coating erg snel. Na 30 min is de coating stofdroog en na 1,5 uur is de verflaag kleefvrij. 

Spuiten jullie ook steeldeckplaten?

Het spuiten van steeldeckplaten en sandwichpanelen is geen enkel probleem. Ook een steeldeckplafond binnen kunnen wij gewoon spuiten. Voor het spuiten van steeldeckplaten gebruiken wij een speciale primer. Na het aanbrengen van deze primer spuiten wij de steeldeckplaten met een goede kwaliteit latex. Deze latex kan in elke kleur gemend worden. Dus ook in zwart.

Kunnen jullie een gevel zwart spuiten?

Een gevel kunnen wij ook zwart spuiten. Dit kan met zowel de minerale muurverf als met de buitenkwaliteit latexverf. Vaak is dit wel duurder omdat donkere kleuren duurder zijn dan lichte kleuren.

Wat is het btw tarief?

Het latex spuiten van de gevel valt onder schilderwerk. Voor particulieren is het 9% btw tarief van toepassing op woningen ouder dan 2 jaar. Dit is 21% voor woningen jonger dan 2 jaar. Op diverse bouwprojecten in Almere Oosterwold en Almere Nobelhorst hebben wij de gevel wit gespoten. Voor zakelijke klanten (bedrijfspand) geldt altijd het 21% btw tarief. Natuurlijk staat het juiste btw tarief duidelijk vermeld op al onze offertes en facturen.

 

Airless verfspuit ervaringen

5-star-review-latex-spuiten

Toppers zijn dit. Mario heeft in ons huis de begane grond en de eerste verdieping voorzien van strak gespoten verf. Vooraf was de communicatie prettig, de offerte helder en de afspraken daarmee goed. Tijdens de klus was de communicatie ook top. Per dag werden we uitstekend op de hoogte gehouden en kregen we nog de nodige tips voor het verdere proces. Kortom prijs - kwaliteit meer dan uitstekend. Met dit bedrijf haal je vakmensen in huis.

Indira von Oven

5-star-review-latex-spuiten

Mario heeft bij ons de plafonds op de begane grond en eerste verdieping gespuit verft, nadat het afgekit, afgeplakt en in de primer gezet was. Dat heeft hij zeer professioneel gedaan en we zijn dan ook super blij met het resultaat. Hij doet wat hij zegt, werkt netjes en heeft passie voor zijn vak en dat zie je terug in het resultaat! Een absolute aanrader!

Steven Ursem

5-star-review-latex-spuiten

Bedankt voor plafonds, ze zijn super strak!

Natasha Vork

Wilt u ook mooi- en strak spuitwerk?

Ontvang vandaag nog onze vrijblijvende offerte!

OOSTEVAAR SPUITWERKEN

WORMERWEG 4G
1311 XB ALMERE

TELEFOON: 06 - 53 61 41 41
EMAIL: INFO@OOSTEVAAR.NL

KVK NUMMER: 68714882
BTW NUMMER: NL001597512B96

Onze verfspuit partners