06 - 143 15 571 info@oostevaar.nl

Onze diensten?

Oostevaar Schilderwerken en Afbouw is een allround schilders- en stukadoorsbedrijf


 
Specialist in spuitwerk
Kennis en ervaring
Kwaliteit
Klanttevredenheid 9,1
Home | Welke diensten bieden wij?

Welke diensten bieden wij?

door | 4 sep 2018

Als specialist in spuitwerken spuiten wij wanden en plafonds met pleister en latex. Daarnaast spuiten wij ook ramen, deuren en kozijnen met lak. Verder verzorgen wij regelmatig de afbouw van woningen en bedrijfspanden. Doordat de projecten die wij uitvoeren sterk uiteen lopen, mogen wij onszelf een allround schilders- en stukadoorsbedrijf noemen.

Spuitwerk is onze specialiteit

Als schilders- en stukadoorsbedrijf zijn wij al vroeg begonnen met het spuiten van materialen. Denk hierbij aan het spuiten van pleister en latex. Door de ontwikkelingen op spuitgebied te volgen en door te investeren in de nieuwste machines en technieken zijn wij op dit moment gespecialiseerd in spuitwerken. Wij voeren dagelijks spuitwerken uit in Nederland en België.

Latex spuiten

Natuurlijk spuiten wij wanden en plafonds met latex. Wij spuiten zowel nieuw- als bestaand stucwerk. Bij nieuw stucwerk brengen wij altijd eerst een primer aan die op hoge druk wordt verspoten. Dit in tegenstelling tot veel andere spuitbedrijven die wanden en plafonds vaak onder lage druk voornevelen met een transparante voorstrijk. Hiervoor wordt dan een handpomp gebruikt. Er zijn zelfs bedrijven die de voorstrijk door de latex mengen en met dit mengsel de eerste laag aanbrengen. Natuurlijk zult u begrijpen dat dit niet de juiste werkmethode is. Wij spuiten altijd eerst een hogedruk primer en daarna de eindlaag latex. Dit zorg voor superstrakke wanden en plafonds zonder banen en strepen.

Pleister spuiten voor zeer glad stucwerk

Ook spuiten wij als één van de weinige schilders- en stukadoorsbedrijven een kant-en-klare pleister met onze airless spuitmachines. Hiermee kunnen uw wanden en  plafonds in korte tijd zeer glad gestuct worden. Dit noemen wij pleiseren. De pleister die wij spuiten zorgt voor een mooie, gladde en zeer harde stuclaag. Dit is de perfecte ondergrond voor latex spuitwerk.

latex spuiten en pleister spuiten

De diensten die wij u kunnen bieden

Latex spuiten
Pleister spuiten
Stukadoren
Lak spuiten
Schadeherstel
Afbouwwerk

Wat kunnen wij voor u doen?

Latex spuiten

Wij zijn gespecialiseerd in het spuiten van latex. Latex spuiten zorgt voor een perfecte afwerking met een superstrak resultaat. Dus geen banen en strepen!

Meer latex spuiten

Pleister spuiten

Ook stucen en pleisteren wij behangklare muren glad. Dit doen wij met een kant-en-klare pleister die, indien gewenst, versterkt wordt met een pleistervlies.

Meer pleisteren

Stukadoren

Natuurlijk stucen wij ook met gips als dat nodig is! Stucwerk van gips wordt aangebracht als een dikke stuclaag of raaplaag nodig is.

Meer stukadoren

Lak spuiten

Wij spuiten deuren, kozijnen, lambriseringen, plinten en trappen met lak. En dit zowel binnen als buiten. Dus alles met de airless spuit!

Meer lak spuiten

Schadeherstel

Het herstellen van roet-, nicotine-, en waterschade is voor ons geen probleem. Door ons professionele behandelplan wordt uw schade vakkundig verholpen.

Meer schade herstel

Afbouw

Ook nemen wij graag al het afbouwwerk van u. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het plaatsen van tussenwanden of het leggen van laminaat.

Meer afbouw

Wilt u ook mooi spuitwerk?

Wilt u ook mooi en hoogwaardig spuitwerk? Vraag dan snel en eenvoudig een online offerte aan voor uw spuitwerk. Hiervoor kunt u ons standaard offerteformulier invullen. Tijdens het invullen doorloopt u een aantal eenvoudige stappen. Nadat u het ingevulde formulier heeft verstuurd ontvangt u binnen 12 uur onze geheel vrijblijvende offerte. Profiteer snel van onze scherpe tarieven!

cijfer klantenwaardering

Onze diensten worden gewaardeerd, 98% van de klanten beveelt ons aan!

Onze vakmannen leveren kwaliteit en vakwerk. Ten eerste doordat wij werken met goede producten en ten tweede doordat wij voldoende tijd inplannen voor het werk. Bovendien gaan wij niet weg voordat u 100% tevreden bent!

En dit wordt beloond! Nadat wij meer dan 800 projecten hebben uitgevoerd, geeft 98% van de klanten aan onze stukadoors en schilders aan te bevelen!

Contact

Natuurlijk zijn wij altijd bereid om te vertellen wat wij voor u kunnen betekenen. Wilt u meer informatie of wilt u advies voor uw schilder- of stucopdracht? Neem dan gerust contact met ons op! Want de stukadoors en schilders van Oostevaar Schilderwerken en Afbouw altijd voor u klaar!

Dit zijn de premium merken waar wij mee werken

Latex spuiten met Graco airless spuitmachines
Afplakken voor latex spuiten met Kip afplakmaterialen
Latex spuiten met Sigma coatings
Bij het latex spuiten gebruiken wij ProGold non-paint artikelen
Latex spuiten met SPS coatings
Latex spuiten met Sigma Paintr
Latex spuiten met verfgroothandel ProCoatings
Latex spuiten met Bouwmaat bouwmaterialen
Latex spuiten met Nieuwbouw in Almere
Latex spuiten met Wijzonol coatings