06 - 143 15 571 info@oostevaar.nl

Onze diensten bestaan uit het latex spuiten, pleister spuiten en lak spuiten van woningen en bedrijven. Als ervaren latex spuiter en latex specialist spuiten wij muren en plafonds met latexverf. Daarnaast spuiten wij ramen, deuren en kozijnen met lak. Ook kunnen wij uw muren glad pleisteren door het pleister spuiten. Door te investeren in de nieuwste spuitmachines en spuittechnieken zijn wij gespecialiseerd in spuitwerken.  Kortom, wij zijn een allround spuit- en stukadoorsbedrijf.

door | sep 4, 2018

laatste update: mei 10, 2020 @ 10:44

U bent hier:

Wat kunnen wij voor u doen?

Latex spuiten

Eén van onze diensten en specialiteiten is het latex spuiten. Latex spuiten is erg geschikt voor het afwerken en spuiten van gladde muren en plafonds.

Wij latex spuiten zowel nieuw- als bestaand stucwerk. Bij nieuw stucwerk brengen wij altijd eerst een hogedruk primer aan. Dit in tegenstelling tot veel andere spuitbedrijven die muren en plafonds vaak onder lage druk voornevelen met een transparante voorstrijk. Hiervoor wordt vaak zelfs een handpomp gebruikt. Er zijn zelfs bedrijven die de voorstrijk door de latex mengen en met dit mengsel de eerste laag aanbrengen. Natuurlijk zult u begrijpen dat dit niet de juiste werkmethode is.

zwart-spuiten-plafond-met-latex-3

Als specialist in verspuiten, spuiten wij altijd eerst de hogedruk primer. Na droging van de primer spuit de latex spuiter de eindlaag latex. Dit zorg voor superstrakke wanden en plafonds zonder banen en strepen.

Pleister spuiten voor zeer glad stucwerk

Naast het latex spuiten kunnen wij u ook van dienst zijn bij het glad stucen van wanden en plafonds. Het glad stucen van wanden en plafonds doen wij door het pleister spuiten.

Aals één van de weinige spuitbedrijven in Nederland, gebruiken wij een kant-en-klare spuitpleister. Hiermee kunnen uw wanden en  plafonds in korte tijd helemaal glad gestuct worden. Dit noemen wij ook wel pleisteren. ooral behangklare wanden kunnen eenvoudig en snel afgewerkt worden door middel van het pleister spuiten. Doorgaans duurt het compleet pleisteren van een eengezinswoning ongeveer 8-10 werkdagen.

Bij het pleister spuiten zorgt de pleister voor een mooie, gladde en zeer harde stuclaag. Doordat de pleisterlaag wordt nageschuurd wordt het oppervlak zeer glad. Dit is de perfecte ondergrond voor het latex spuiten.

Lak spuiten

Naast muren en plafonds kunnen wij als ervaren verfspuiter ook uw houtwerk strak in de lak zetten. Dit doen wij door het lak spuiten van speciale lakverf. Ook bij het lakspuiten is het resultaat superstrak.

Doordat de watergedragen lakken die wij gebruiken voor het lak spuiten speciaal hiervoor ontwikkeld zijn wordt het eindresultaat zeer mooi. De vloeiing van de lak is erg goed wat een zeer gladde laklaag geeft. Ook is de lak die wij gebruiken huidvetbestendig en erg krasvast. Doordat watergedragen lak snel droogt kan er ook relatief snel doorgewerkt worden. Dit is erg prettig bij bijvoorbeeld het lak spuiten van trappen.

Door het lak spuiten voorzien wij ramen, deuren, kozijnen, trappen, lambriseringen en houtwerk van een mooie nieuwe laklaag. Onze lak is natuurlijk leverbaar in mat, zijdeglans en hoogglans.

Onze verfspuit partners