06 - 53 61 41 41 info@oostevaar.nl

Bel: 06 – 53 61 41 41

Wij gaan graag voor u aan het werk!

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast!

Werken jullie door heel Nederland?

Jazeker, wij werken door heel Nederland. Doordat het spuiten van uw woning of bedrijf relatief snel gaat is spuiten door heel Nederland geen probleem. Wel is het zo dat het niet rendabel is om ver te rijden voor het spuiten van kleine oppervlakken.

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Wij zijn te bereiken per telefoon of email. Ook buiten openingstijden reageren wij op uw vragen en berichten. Onze contactinformatie staat vermeld bovenaan deze pagina.

Werken jullie ook in België?

Zoals gezegd werken wij door heel Nederland. Hiernaast werken wij ook in België. Ook werken wij zelfs in het grensgebied Nederland-Duitsland.

Hoe laat beginnen jullie?

Afhankelijk van het werk en de reisafstand beginnen wij tussen 07:00 of 07:30. Als er bij u op zaterdag gewerkt wordt dan beginnen wij vaak een half uur later. 

Rijden jullie elke dag weer naar Almere?

Als het werk zich op één uur rijden van Almere bevindt rijden wij elke dag heen-en-weer naar Almere. Voor werk verder van onze standplaats en voor werk in België overnachten wij vaak in een hotel.

Tot hoe laat werken jullie?

Doorgaans werken wij tot 16:30. Indien het werk afmoet dan is doorwerken natuurlijk mogelijk.

Waar moet ik zelf rekening mee houden?

Bij het uitvoeren van spuitwerk plakken wij een ruimte volledig af. Dit betekent dat alle ramen, deuren e.d. afgeplakt zijn met folie en papier. Het uitvoeren van ander werk in dezelfde ruimte is hierdoor niet mogelijk. Dat is één van de nadelen van spuitwerk. Ook moet het afplakmateriaal wat wij gebruiken goed hechten. Hiervoor moeten kozijnen, deuren en bijvoorbeeld de keuken schoon zijn. Op een vettige, vuile ondergrond hecht de tape niet. 

Berekenen jullie voorrijkosten?

Wij rijden in Opel Combo bestelwagens. De kosten per gereden km bereken wij door aan de klant. De reisafstand staat altijd apart vermeld op de offerte. Dit is in onze ogen de eerlijkste manier van berekenen. Zouden wij dit in de m2 prijs van spuitwerk doorberekeken dan betaalt een klant met veel m2’s dicht bij huis veel meer reiskosten dan een klant met weinig m2’s ver van onze standplaats. En dat lijkt ons niet de bedoeling.

OOSTEVAAR SPUITWERKEN

WORMERWEG 4G
1311 XB ALMERE

TELEFOON: 06 - 53 61 41 41
EMAIL: INFO@OOSTEVAAR.NL

KVK NUMMER: 68714882
BTW NUMMER: NL001597512B96

Onze verfspuit partners