06 - 143 15 571 info@oostevaar.nl

Contact opnemen met een goede latexspuiter, stukadoor of lakspuiter? Oostevaar Spuitwerken staat voor u klaar! Natuurlijk geven wij u tijdens het contact graag meer informatie over latex spuiten, pleister spuiten en lak spuiten. Bel direct en neem vandaag nog contact met ons op! 

door | apr 5, 2020

laatste update: mei 10, 2020 @ 10:40

U bent hier:

Contact opnemen?

Meer informatie

Heeft u een grote of kleine spuitklus en wilt u contact voor meer informatie? Dat kan! Vul het contactformulier op deze pagina in en laat u uitgebreid informeren over onze diensten.

Wij zijn specialist in latex spuiten, pleister spuiten en lak spuiten en vertellen u hier graag alles over. Daarnaast kunnen wij u alles vertellen over de producten en Graco spuitmachines die wij gebruiken. Vul het contactformulier op deze pagina in zodat wij u zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn.

contact

Vrijblijvende offerte?

Wilt u graag een offerte ontvangen voor latex spuiten, pleister spuiten of lak spuiten? Ook dat kan natuurlijk! Hiervoor kunt u het offerteformulier invullen op de pagina offerte. Aan de hand van de gegegevens die u invult kunnen wij een richtprijs maken voor uw spuitklus. In 3 eenvoudige stappen ontvangt u binnen 12 uur de offerte per e-mail. Snel en voordelig!

Contact formulier

Oostevaar Spuitwerken

Richthuisstraat 10
1335 XE Almere

Telefoon: 06 – 143 15 571
Email:

KvK nummer: 68714882
Btw nummer: NL001597512B96

Belangrijk om te weten

Na contact proberen wij al uw vragen binnen 12 uur te beantwoorden. Na het verzenden van het contactformulier of offerteformulier krijgt u een altijd een bericht dat uw inzending ontvangen is. Op het inzenden van de formulieren is onze privacy policy van toepassing.

Na het invullen van het offerteformulier nemen wij contact met u op en wordt een bezichtiging ingepland. Tijdens de bezichtiging wordt het werk bekeken en opgemeten. Heeft u een offerte bij ons aangevraagd en is het werk opgenomen tijdens een bezichtiging? Dan ontvangt u van ons binnen 12 uur de offerte en onze algemene voorwaarden.

Onze verfspuit partners