06 - 143 15 571 info@oostevaar.nl

Afbouwen v.a. €7,50 p/m²?

Vraag direct een online offerte aan!

Home | Afbouw van woning of bedrijfspand

Afbouw van woning of bedrijfspand

door | 28 dec 2018

Naast het uitvoeren van spuitwerken kunnen wij uw woning of bedrijfspand ook verder afbouwen. Denk hierbij aan het leggen van een mooie laminaatvloer of het tegelen van een achterwand in de keuken. Ook voor het afbouwen van uw woning hebben wij alle kennis en ervaring in eigen huis. Wij werken precies en leveren kwaliteit met garantie!

Het bouwproces kent 3 fases

De bouw van een nieuwbouwwoning duurt gemiddeld 8 maanden tot een jaar. Wat gebeurt er allemaal in die tijd zult u zich afvragen? Over het algemeen kent het bouwproces 3 fases. Dit zijn; de ruwbouwfase, de afbouwfase en de oplevering.

Fase 1, ruwbouw

Als de gehele bouw is ingepland kan de aannemer of het bouwbedrijf starten met stap 1: de ruwbouw. Ondank dat wij niet actief zijn in de ruwbouw willen wij toch graag uitleggen wat er in deze fase van de bouw gebeurd. Dit begint natuurlijk met hijwerkzaamheden en met het storten van de fundering Vervolgens worden de begane grond vloeren gestort en worden de muren gemetseld. Ook het isoleren van de woning is een belangrijk onderdeel tijdens deze ruwe bouwfase. Hierna worden de verdiepingsvloeren geplaatst en ook hier worden de muren gemetseld. Vervolgens wordt de kap geplaatst of gebouwd. De laatste stap van de ruwbouw is het voegwerk.

wand afgewerkt met dunpleister

Fase 2 – Afbouw

Bij de afbouwfase draait het om de afwerking van de woning. In tegenstelling tot de ruwbouwwerkzaamheden kunnen wij divers afbouwwerk voor u uitvoeren. Anders gezegd; de woning of nieuwbouwwoning wordt door ons klaargemaakt om in te wonen. Wij kunnen u van dienst zijn bij de volgende afbouwwerkzaamheden:

✓ Schilderwerk en spuitwerk uitvoeren
✓ Stukadoren
✓ Verlaagde plafonds installeren
✓ 
Vloer aanbrengen
✓ Plaatsen van wanden, kozijnen en deuren

Fase 3 – Oplevering

De laatste fase bij de bouw en afbouw van een woning is de oplevering. Een belangrijk moment, want u krijgt dan de sleutel van uw droomhuis! In de opleveringsfase zit ons werk erop. Het afbouwwerk is klaar. Vanzelfsprekend lopen wij met u door de woning om te controleren of alle, door ons uitgevoerde werkzaamheden, correct zijn uitgevoerd. Hierna is de afbouwfase en oplevering afgerond. Het inrichten kan beginnen!

  aanbrengen van dunpleister

  De tarieven voor afbouwwerk

  Vanwege de veelzijdigheid van het afbouwen is het niet mogelijk om voor alle werkzaamheden standaard tarieven te hanteren. Daarom ontvangt u van ons pas een offerte nadat wij het werk bekeken hebben of doorgesproken hebben. Slechts voor enkele afbouwwerkzaamheden, zoals bijvoorbeeld voor het leggen van laminaat, kunnen wij standaard tarieven hanteren.

  Wat kost het leggen van laminaat?

  Vraag direct een online offerte aan!

  Vraag eenvoudig een online offerte aan voor uw opdracht of spuitwerk. Hierbij doorloopt u een aantal eenvoudig stappen. Nadat u het ingevulde formulier heeft verstuurd ontvangt u binnen 12 uur de offerte. Eenvoudig, snel en duidelijk.

  Dit zeggen onze klanten over ons

  Goede prijs, goede kwaliteit verf, snel beschikbaar, en een strak resultaat!

  5,0

  Niels Veraart uit Amsterdam

  Fijn contact vanaf het eerste moment! Mario kwam snel met een offerte, daarna afplakken, schuren en ivm droogtijd stucwerk in overleg later sprayen ingepland. Denkt ook goed mee, kwam met tip voor isolerende verf ivm roetschade. We wilden schilderwerk netjes en snel gedaan hebben ivm zwangerschap. Blij dat we het hebben uitbesteed aan Mario! Het ziet er echt top uit, zeker een aanrader. Betrouwbare vakman die werkt met goede materialen.

  5,0

  Carlijn Aalbregtse uit Zeist

  Na contact kwam hij langs om de klus door te spreken en hadden we binnen een dag een offerte. We hebben de wanden (in 2 kleuren) en plafond laten spuiten. Mario is een prima vakman, houdt van vroeg beginnen, werkt heel netjes en communiceert veel oa over het verloop van de klus. Hij heeft kwaliteit gereedschap en gebruikt een goede kwaliteit verf. Op zijn advies hebben de hoeken laten kitten , dit geeft een mooi resultaat en het afplakken hebben we hem ook allemaal laten doen, ik raad ook aan dit niet zelf te doen. Na afloop heeft hij alles netjes opgeruimd en meegenomen. Is naar 3 weken nog langs geweest om een plekje, door mijn schuld, nog bij te werken. Zal hem zeker weer benaderen als ik de bovenverdieping ga doen.

  5,0

  Cees van der Haagen uit Huizen

  Contact

  Natuurlijk zijn wij altijd bereid om te vertellen wat wij voor u kunnen betekenen. Wilt u meer informatie of wilt u advies voor uw schilder- of stucopdracht? Neem dan gerust contact met ons op! Want de stukadoors en schilders van Oostevaar Schilderwerken en Afbouw altijd voor u klaar!

  Dit zijn de merken waar wij mee werken

  Latex spuiten met Graco airless spuitmachines
  Afplakken voor latex spuiten met Kip afplakmaterialen
  Latex spuiten met Sigma coatings
  Bij het latex spuiten gebruiken wij ProGold non-paint artikelen
  Latex spuiten met SPS coatings
  Latex spuiten met Sigma Paintr
  Latex spuiten met verfgroothandel ProCoatings
  Latex spuiten met Bouwmaat bouwmaterialen
  Latex spuiten met Nieuwbouw in Almere
  Latex spuiten met Wijzonol coatings