06 - 143 15 571 info@oostevaar.nl

Afbouwen v.a. €7,50 p/m²?

Vraag direct een online offerte aan!

Home | Afbouw van woning of bedrijfspand

Afbouw van woning of bedrijfspand

door | 28 dec 2018

Naast het uitvoeren van spuitwerken kunnen wij uw woning of bedrijfspand ook verder afbouwen. Denk hierbij aan het leggen van een mooie laminaatvloer of het tegelen van een achterwand in de keuken. Ook voor het afbouwen van uw woning hebben wij alle kennis en ervaring in eigen huis. Wij werken precies en leveren kwaliteit met garantie!

Het bouwproces kent 3 fases

De bouw van een nieuwbouwwoning duurt gemiddeld 8 maanden tot een jaar. Wat gebeurt er allemaal in die tijd zult u zich afvragen? Over het algemeen kent het bouwproces 3 fases. Dit zijn; de ruwbouwfase, de afbouwfase en de oplevering.

Fase 1, ruwbouw

Als de gehele bouw is ingepland kan de aannemer of het bouwbedrijf starten met stap 1: de ruwbouw. Ondank dat wij niet actief zijn in de ruwbouw willen wij toch graag uitleggen wat er in deze fase van de bouw gebeurd. Dit begint natuurlijk met hijwerkzaamheden en met het storten van de fundering Vervolgens worden de begane grond vloeren gestort en worden de muren gemetseld. Ook het isoleren van de woning is een belangrijk onderdeel tijdens deze ruwe bouwfase. Hierna worden de verdiepingsvloeren geplaatst en ook hier worden de muren gemetseld. Vervolgens wordt de kap geplaatst of gebouwd. De laatste stap van de ruwbouw is het voegwerk.

wand afgewerkt met dunpleister

Fase 2 – Afbouw

Bij de afbouwfase draait het om de afwerking van de woning. In tegenstelling tot de ruwbouwwerkzaamheden kunnen wij divers afbouwwerk voor u uitvoeren. Anders gezegd; de woning of nieuwbouwwoning wordt door ons klaargemaakt om in te wonen. Wij kunnen u van dienst zijn bij de volgende afbouwwerkzaamheden:

✓ Schilderwerk en spuitwerk uitvoeren
✓ Stukadoren
✓ Verlaagde plafonds installeren
✓ 
Vloer aanbrengen
✓ Plaatsen van wanden, kozijnen en deuren

Fase 3 – Oplevering

De laatste fase bij de bouw en afbouw van een woning is de oplevering. Een belangrijk moment, want u krijgt dan de sleutel van uw droomhuis! In de opleveringsfase zit ons werk erop. Het afbouwwerk is klaar. Vanzelfsprekend lopen wij met u door de woning om te controleren of alle, door ons uitgevoerde werkzaamheden, correct zijn uitgevoerd. Hierna is de afbouwfase en oplevering afgerond. Het inrichten kan beginnen!

  aanbrengen van dunpleister

  De tarieven voor afbouwwerk

  Vanwege de veelzijdigheid van het afbouwen is het niet mogelijk om voor alle werkzaamheden standaard tarieven te hanteren. Daarom ontvangt u van ons pas een offerte nadat wij het werk bekeken hebben of doorgesproken hebben. Slechts voor enkele afbouwwerkzaamheden, zoals bijvoorbeeld voor het leggen van laminaat, kunnen wij standaard tarieven hanteren.

  Wat kost het leggen van laminaat?

  Vraag direct een online offerte aan!

  Vraag eenvoudig een online offerte aan voor uw opdracht of spuitwerk. Hierbij doorloopt u een aantal eenvoudig stappen. Nadat u het ingevulde formulier heeft verstuurd ontvangt u binnen 12 uur de offerte. Eenvoudig, snel en duidelijk.

  Reviews van onze klanten 

  Een prettig persoon welke met je mee denkt in oplossingen en z'n afspraken na komt. Zeker een aanrader.

  5,0

  Udo uit Schagen

  Mario heeft in onze jaren 30 woning de muren gepleisterd en gespoten met latex. Het werk ziet er super strak uit, de muren lijken weer als nieuw. Daarnaast is Mario een aardige vent en duidelijk in de communicatie. Laat je echter eerst goed door hem adviseren voor het beste resultaat. Ik kan Oostevaar Schilderwerken aan iedereen aanbevelen.

  5,0

  Scott Venneker uit Haarlem

  Deze klant heeft alleen een beoordeling gegeven.

  5,0

  Etienne Minnaard uit Krommenie

  Goede prijs, goede kwaliteit verf, snel beschikbaar, en een strak resultaat!

  5,0

  Niels Veraart uit Amsterdam

  Mooi en strak pleister- en spuitwerk. We zijn er erg blij mee.

  5,0

  Martha Dermout uit Lelystad

  De woonkamer is enorm opgeknapt en het werk is zeer vlot en snel uitgevoerd en op tijd opgeleverd. Ondanks een heel strak schema konden wij probleemloos op tijd verhuizen. Perfect!

  5,0

  Martin Por uit Almere

  Contact

  Natuurlijk zijn wij altijd bereid om te vertellen wat wij voor u kunnen betekenen. Wilt u meer informatie of wilt u advies voor uw schilder- of stucopdracht? Neem dan gerust contact met ons op! Want de stukadoors en schilders van Oostevaar Schilderwerken en Afbouw altijd voor u klaar!

  Dit zijn de premium merken waar wij mee werken

  Latex spuiten met Graco airless spuitmachines
  Afplakken voor latex spuiten met Kip afplakmaterialen
  Latex spuiten met Sigma coatings
  Bij het latex spuiten gebruiken wij ProGold non-paint artikelen
  Latex spuiten met SPS coatings
  Latex spuiten met Sigma Paintr
  Latex spuiten met verfgroothandel ProCoatings
  Latex spuiten met Bouwmaat bouwmaterialen
  Latex spuiten met Nieuwbouw in Almere
  Latex spuiten met Wijzonol coatings