06 - 143 15 571 info@oostevaar.nl

Het 5 stappenplan

In 5 stappen is uw opdracht klaar!

Spuitwerk v.a. €3,25 per m²

Vraag direct een online offerte aan!

Home | Onze werkwijze en het 5 stappenplan

Onze werkwijze en het 5 stappenplan

door | 4 sep 2018

Uw huis is dus toe aan een opknapbeurt. Nieuw stucwerk of schilderwerk en misschien zelfs een mooie laminaatvloer, het kan allemaal. Maar hoe gaat dit in z’n werk? Omdat wij van duidelijkheid houden hebben wij het 5-stappenplan ontwikkeld. Elke opdracht wordt opgedeeld in 5 simpele stappen. Hierdoor blijft het voor u overzichtelijk. Lees hieronder hoe het 5-stappenplan in z’n werk gaat.

In 5 eenvoudige stappen een prachtig geschilderd huis!

1. Eerste contact

Offerte

2. De offerte

Uitvoer van het werk

3. De uitvoering

Oplevering4. De oplevering

Garantie

5. Uw garantie

Het 5 stappenplan - CONTACT

Stap 1 – Het eerste contact

Stap 1 van het 5 stappenplan is de kennismaking. Nadat het eerste contact gelegd is, ontvangt u een richtprijs voor het schilderwerk of stukadoorswerk. Hierdoor weet u wat de kosten gaan worden. Nadat u besluit het werk door ons te laten uitvoeren volgt een bezichtiging. Tijdens deze bezichtiging bekijken wij de situatie en wordt uw schilderwerk of stukadoorswerk opgenomen. Ook worden uw voorkeuren besproken en krijgt u van ons advies. Doordat wij beschikken over ruime kennis en ervaring kunnen wij u wijzen op extra mogelijkheden of alternatieven.

Het 5 stappenplan - OFFERTE

Stap 2 – De offerte

Nadat het werk is opgenomen, ontvangt u binnen 12 uur de offerte. Dit is stap 2 van het 5 stappenplan. De offerte is helder opgezet waardoor u precies waar u aan toe bent. Bovendien ontvangt u ook onze algemene voorwaarden. Voor woningen ouder dan 2 jaar geldt het 6% btw tarief op schilderwerk en stukadoorswerk. Voor nieuwe woningen geldt het 21% btw tarief. Dit geldt ook voor afbouwwerk zoals laminaat leggen. Wanneer u akkoord gaat met de offerte dan ontvangen wij de ondertekende offerte graag van u retour. Vervolgens zullen wij de opdracht inplannen. Nu is de opdracht definitief.

Het 5 stappenplan - UITVOERING

Stap 3 – De uitvoering

Nadat wij het project goed doorgesproken hebben, wordt uw werk uitgevoerd. Dit is stap 3 van het 5 stappenplan. Niet alleen wordt het werk zo snel mogelijk uitgevoerd maar ook wordt geprobeerd om dit in één aansluitende periode te doen. Daarnaast proberen wij zo min mogelijk overlast te veroorzaken. Wanneer uw schilder- of stukadoorsklus klaar is, wordt het werk samen met u nagelopen.

Het 5 stappenplan - OPLEVERING

Stap 4 – De oplevering

Nadat het werk is uitgevoerd en wanneer u voor 100% tevreden bent over het resultaat, beschouwen wij het werk als opgeleverd. Dus al bij stap 4 van het 5 stappenplan is het werk klaar! Nadat het werk is opgeleverd kunt u op locatie pinnen. Natuurlijk kunt u ook betalen per factuur. Omdat de factuur ook uw garantiebewijs is moet u deze goed bewaren. Omdat wij niet werken met aanbetalingen, hoeft u vooraf niets te betalen. Wanneer u kiest voor Oostevaar Schilderwerken en Afbouw dan klaren wij de klus en u betaalt na oplevering!

Het 5 stappenplan - GARANTIE

Stap 5 – Garantie

Zoals al vermeld is de factuur uw garantiebewijs dus deze moet u goed bewaren. Ook is stap 5 de laatste stap van ons 5 stappenplan. Wanneer ons werk gebreken vertoont dan zullen wij dit gedurende de garantieperiode verhelpen. U kan maken op de garantie wanneer:

+ de verf sterk verkleurt binnen de garantieperiode
+ de verf afbladdert binnen de garantieperiode
+ het schilderwerk druipers en zakkers vertoont
+ er afwijkingen zijn aan het schilderwerk die niet conform de afspraken in de offerte zijn

De 5 voordelen van het 5 stappenplan?

Thumbs-upGoed overleg

Vooraf vrijblijvend overleg tussen Oostevaar Schilderwerken en Afbouw en de klant op de werklocatie. U wordt geïnformeerd en geadviseerd.

Thumbs-upHeldere offerte

Een duidelijke en heldere offerte waarin alle afspraken worden verwerkt zonder extra kosten achteraf. U weet waar u aan toe bent.

Thumbs-upSnel klaar

De uitvoer van het werk vindt zoveel mogelijk in een aaneensluitende periode plaats. Dit natuurlijk met inachtname van de droogtijden van de materialen.

Thumbs-upVolledig tevreden

Het werk wordt pas als opgeleverd als u voor 100% tevreden bent met het resultaat. Na oplevering krijgt u de factuur. U hoeft geen aanbetaling te doen.

Thumbs-upGoede garantie

Natuurlijk krijgt u garantie op het werk. Eventuele gebreken aan het schilderwerk of stukadoorswerk zullen gedurende de garantieperiode kosteloos worden verholpen.

Contact

Natuurlijk zijn wij altijd bereid om te vertellen wat wij voor u kunnen betekenen. Wilt u meer informatie of wilt u advies voor uw schilder- of stucopdracht? Neem dan gerust contact met ons op! Want de stukadoors en schilders van Oostevaar Schilderwerken en Afbouw altijd voor u klaar!

Dit zijn de premium merken waar wij mee werken

Latex spuiten met Graco airless spuitmachines
Afplakken voor latex spuiten met Kip afplakmaterialen
Latex spuiten met Sigma coatings
Bij het latex spuiten gebruiken wij ProGold non-paint artikelen
Latex spuiten met SPS coatings
Latex spuiten met Sigma Paintr
Latex spuiten met verfgroothandel ProCoatings
Latex spuiten met Bouwmaat bouwmaterialen
Latex spuiten met Nieuwbouw in Almere
Latex spuiten met Wijzonol coatings