06 - 143 15 571 info@oostevaar.nl

Onlangs is onder de naam Rebel Paints een nieuw en eigenzinnig verfmerk in de schappen van de groothandel verschenen. Voor de vakman die weet wat ‘ie doet, aldus producent Van Wijhe Verf.

Rebel_Paints

Rebel_Paints

Rebel Paints is speciaal ontwikkeld voor de zelfstandige schilder die weet wat hij wil: professionele buiten- en binnenverven voor een scherpe prijs. Volgens Van Wijhe Verf het antwoord op de vraag van zelfstandige schilders naar een no-nonsense kwaliteitsverf om de prijsconcurrentie in de particuliere markt het hoofd te bieden.

Scherpe offerte

Waar de grotere schildersbedrijven optimaal profiteren van de begeleiding en service van de A-verfmerken, blijkt de meerwaarde hiervan voor de zzp’er vaak moeilijk te verkopen, aldus Van Wijhe Verf. Consumenten verwachten van een zelfstandige schilder veelal een scherpe offerte.

Om die reden is Rebel Paints ontwikkeld: een compact assortiment professionele verven, dat zonder uitgebreide marketingcampagnes, intensieve innovatie, kleurenservice en brede (verftechnische) ondersteuning via de groothandel zal worden aangeboden.

Binnen en buiten

Rebel Paints omvat breed toepasbare binnen- en buitenverven waarmee de schilder in praktisch iedere situatie uit de voeten kan: van hoogwaardige lakken tot goed dekkende muurverven. In iedere kleur en voor elke klus.

Van Wijhe Verf voert, naast Rebel Paints en het A-merk Wijzonol, verder nog decoratieve en beschermende verfproducten onder merknamen als Ralston, OER en Marlise Designverven.