06 - 143 15 571 info@oostevaar.nl

Zoals in een eerder bericht al vermeld krijgen de schilders en stukadoors van Oostevaar Schilderwerken en Afbouw een nieuwe look. In plaats van de traditionele witte t-shirts, gaan wij per juni 2019 over op zwarte t-shirts. Ook de huisstijl van al het overige promotiemateriaal wordt hierop aangepast.

Vandaag hebben wij de nieuwe spandoeken besteld. Ook het ontwerp van de spandoeken is gebasseerd op een zwarte achtergrond. Hierdoor valt ons logo goed op. De blauwe streep op het spandoek hoort ook bij onze huisstijl. Op onze bedrijfswagen is dezelfde blauwe, schuine streep te zien.

Op de locaties waar wij spuitwerk uitvoeren zullen wij de spandoeken laten zien. Heeft u ons spandoek gezien en wilt u ook spuitwerk laten uitvoeren? Maak een foto van ons spandoek en neem contact met ons op! Wij geven 5% korting op uw spuitwerk als u ons spandoek heeft gespot.