06 - 143 15 571 info@oostevaar.nl

De schilders en stukadoors van Oostevaar Schilderwerken en Afbouw krijgen een nieuwe look. In plaats van de traditionele witte t-shirts, gaan wij per juni 2019 over op zwarte t-shirts. Wij zijn van mening dat schilders en stukadoors geen gewone simpele witte kleding hoeven te dragen. 

Het is belangrijk dat de kleding die wij dragen goed bij ons past.  En dan bedoelen wij hier natuurlijk mee dat de maat goed is, maar de kleding moet ook lekker zitten en moet de uitstraling hebben die bij ons past.

Omdat wij kwaliteit spuitwerk leveren willen wij ook kleding die kwaliteit en vakmanschap uitstraalt. Doordat wij bij het spuiten van latex en het spuiten van pleister altijd weggooi-overalls dragen, blijft onze kleding mooi schoon. Wij vinden niets storender dan een schilder of stukadoor die in oude en vuile kleding rondloopt. De mensen op de werkvloer zijn immers het gezicht van het bedrijf.

Volgens onze visie is vakmanschap beheerst en gecontroleerd werken zonder morsen, knoeien en vlekken op de kleding. En dit willen wij dan ook dolgraag uitstralen. Schone kleding betekent immers een schoon en opgeruimde woning nadat wij uw klus hebben geklaard!