06 - 143 15 571 info@oostevaar.nl

Als wij wanden en plafonds spuiten dan neemt het afplakken veel tijd in beslag. Om het afplakken sneller en veilger te maken is de Klikcap ontwikkeld. Hierdoor is afplakken met tape nu niet meer nodig. Ook kan de klikcap hergebruikt worden en het resultaat is superstrak met weinig kans op beschadiging van het spuitwerk. 

Met de innovatieve Super Prof KlikCap sluit je snel, eenvoudig en veilig een wand schakelaar of een wandcontactdoos af. Dit wordt gedaan voorafgaand aan de stuc- en schilderswerkzaamheden. Hierdoor is de wandcontactdoos afplakken niet meer nodig. Ook kunnen wij makkelijk om de klikcap heen werken. Wanneer de klus klaar is verwijderen wij gemakkelijk de KlikCap. Hierna kan de KlikCap door ons hergebruikt worden.

De niet-geleidende KlikCap klikken wij op de metalen draagring van de wandcontactdoos of wandschakelaar. Door de sterke magneten in de kunststof houder blijft de KlikCap op de juiste positie vastzitten. De KlikCap is er in 2 soorten; voor een enkele en een dubbele wandcontactdoos.